Cel mai iubit film al tuturor timpurilor, disponibil acum pe Netflix. Milioane de români îl adoră

Cel mai iubit film al tuturor timpurilor, pe care milioane de români îl adoră, este acum disponibil pe Netflix. Lansată în 1990, producția a încasat 285.8 milioane de dolari în SUA și Canada și alte 190.9 milioane de dolari în alte țări. Pelicula a avut un succes uriaș și este un element de bază în preajma sărbătorilor de iarnă. Ți-ai dat seama despre ce film este vorba?

Cel mai iubit film al tuturor timpurilor, disponibil acum pe Netflix / foto: Arhiva Click!
Cel mai iubit film al tuturor timpurilor, disponibil acum pe Netflix / foto: Arhiva Click!

Platforma de streaming a dat marea lovitură și poate fi vizionat acum pe Netflix o peliculă care a rămas în istorie. Nu mulți oameni se așteptau ca un film despre un băiețel de 10 ani care se luptă cu doi spărgători să devină un succes uriaș și un element de bază în preajma sărbătorilor de iarnă. Probabil că nu există o persoană care să nu fi văzut măcar o dată în viața unul dintre filmele seriei „Singur acasă”.

În fiecare an, în luna decembrie, televiziunile îl difuzează, iar din audiențe ne putem da seama cât este de apreciat. De când a fost lansat primul film, din 1990, cel în care Kevin este uitat acasă, oamenii l-au îndrăgit, iar românii pur și simplu îl adoră. Cu încasări de 285.8 milioane de dolari în SUA și Canada și alte 190.9 milioane de dolari în alte țări, față de un buget de 18 milioane de dolari, obținând un profit uriaș, „Singur Acasă” 1 și 2 au fost introduse de curând pe platforma de streaming Netflix.

„Singur acasă” poate fi vizionat acum pe Netflix

Filmul preferat al multor persoane, în special în perioada iernii, poate fi văzut acum la orice oră din zi și din noapte, fără reclame sau alte inconveniente. De asemenea, poate fi urmărit și pe Disney+. Filmul clasic a lansat un copil actor necunoscut, Macaulay Culkin, devenind una dintre cele mai mari vedete din lume și i-a ajutat totodată pe co-starurille distribuite să obțină și mai multe roluri.   

Netflix este una dintre platformele preferate la nivel mondial când vine vorba de filme. Aici găsești noutăți în fiecare lună și de altfel, există și unele producții de la care nu îți mai poți lua ochii, și, deși este una dintre cele mai populare platforme de streaming, filmele „Home Alone” nu au fost disponibile până acum deoarece drepturile aparțin unei cu totul alte companii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net