Filmul de pe Netflix care a cucerit România. A fost lansat recent și a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări

O peliculă lansată recent pe Netflix a cucerit România. La câteva zile de la premiera sa, a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări și se află în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming. Are o poveste emoționantă și acțiunea plină de suspans te va lăsa fără cuvinte.

Filmul de pe Netflix care a cucerit România / foto: Pexels
Filmul de pe Netflix care a cucerit România / foto: Pexels

Filmul care a cucerit atenția publicului din România cu un subiect puternic și o poveste emoționantă, care a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări și se află în topul celor mai vizionate pelicule de pe platforma de streaming Netflix ,este „Sixty Minutes” („Șaizeci de minute” n.r).

Lansată pe 19 ianuarie 2024, producția regizată de Oliver Kienle a devenit rapid un fenomen global. Dar care este povestea filmului?

Ei bine, scenariul este centrat în jurul personajului principal, Octavio, interpretat de talentatul Emilio Sakraya, care este un luptător de arte marțiale mixte. De asemenea, este un tată disperat să-și păstreze custodia fiicei sale, Leonie, însă se trezește în mijlocul unui uriaș conflict și este nevoit să înfrunte pericole imense pentru a-și atinge scopul. Bineînțeles, se confruntă cu provocări tot mai mari într-o cursă contra timp.

„Șaizeci de minute” poate fi urmărit pe Netflix

Cum sugerează și titlul, el are la dispoziție o oră să treacă peste o serie de obstacole și dușmani neașteptați pentru a ajunge la timp la petrecerea de ziua fiicei sale.

„Disperat să păstreze custodia fiicei sale, un luptător de arte marțiale mixte renunță la un meci important și gonește prin Berlin pentru a ajunge la aniversarea acesteia”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

Cei care au vizionat deja filmul au oferit recenzii entuziaste și l-au asemănat cu celebrul „John Wick”. Pelicula are 90 de minute, este regizată de Oliver Kienle, iar din distribuție fac parte Emilio Sakraya, Deniis Mojen și Marie Mouroum. Dacă vrei să urmărești o producție plină de suspans și cum este un tată dispus să treacă peste orice provocare pentru fiica sa, poți urmări „Sixty Minutes” („Șaizeci de minute” n.r) pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net