Cel mai vizionat serial de pe Netflix în ianuarie 2024. Povestea l-a adus pe prima poziție în clasament

Ultima actualizare:

În ziua de Anul Nou 2024, pe Netflix a apărut un serial care deja a ajuns în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming, ocupând locul 1. Este vorba despre „Fool Me Once” („Destrămarea iluziilor” n.r), care spune povestea unei familii ce rămâne traumatizată în urma unor crime teribile.

netflix pixabay jpg

Pe 1 ianuarie 2024, un nou serial a fost urcat pe platforma de streaming. După doar câteva zile, ocupă primul loc în topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix. „Fool Me Once” („Destrămarea iluziilor”) este încă un titlu din colecția ecranizărilor realizate de platformă după cărțile pline de suspans și răsturnări de situație ale scriitorului Harlan Coben.

În timp ce o grămadă de abonați au fost captivați de poveste, răsturnările de situație și actori, alții au fost uimiți de finalul serialului, care ridică multe semne de întrebare. Cele 8 episoade sunt pline de mister și te vor ține în suspans în fiecare minut. Iar dacă vrei să afli ce s-a întâmplat și cum două crime dau peste cap o familie, poți urmări „Fool Me Once” („Destrămarea iluziilor”) pe Netflix.

Povestea serialul Destrămarea iluziilor”

Așadar, cum am menționat, serialul este adaptat după romanul autorului Harlan Coben, și îți spune cum Maya (jucată de Michelle Keegan) încearcă să-și adune forțele să meargă mai departe, după ce soțul ei, Joe (Richard Armitage), este omorât cu brutalitate. La sugestia unei prietene, instalează o cameră de securitate, pentru a o ține sub supraveghere pe fetița ei, doar că, are parte de un șoc atunci când își vede soțul pe ecran, viu și nevătămat, alături de micuța lor. În același timp, nepoții Mayei, Abby și Daniel, vor să afle adevărul despre moartea mamei lor, care fusese ucisă cu doar câteva luni înainte.

În serial mai apar Adeel Akhtar (este detectivul care investighează moartea lui Joe), Joanna Lumley și Hattie Morahan. „Maya își vede soțul ucis în imaginile filmate cu o cameră ascunsă și descoperă o conspirație mortală pusă la cale cu mult în trecut”, este descrierea serialului pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
"Mare bucurie, mare fericire! Am început sezonul 20 “Te cunosc de undeva”!", spune Temi
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net