Filmul de pe Netflix care a rupt topurile imediat după lansare. Transmite un puternic mesaj despre Dumnezeu

Netflix a adăugat în catalogul său unul dintre cele mai faimoase și spectaculoase filme care au ajuns vreodată pe marele ecran, atunci când vine vorba despre producții ce spun povești biblice. Este vorba despre „Exodus – Zei și Regi”, peliculă ce spune povestea vieții lui Moise.

Fie că este vorba despre producții proprii, sau despre filme ce doar ajung pe platforma de streaming, catalogul celor de la Netflix se extinde constant. Iar pentru cei dintre noi care își doresc să vadă o interpretare spectaculoasă a unei bine cunoscute povești biblice, „Exodus – Zei și Regi” ne oferă această șansă! Filmul, ce are o durată de 2 ore și jumătate, poate fi vizionat oricând, pe Netflix!

Dacă titlul acestei producții vă sună cunoscut, ei bine, acest lucru se datorează, cel mai probabil, faptului că filmul a fost lansat pe marile ecrane încă din 2014, însă acum poate fi văzut și pe platforma de streaming. Iar nimic nu poate garanta mai eficient calitatea acestei producții decât faptul că este în regia lui Ridley Scott, cel care a semnat și alte filme de renume, cum ar fi „Gladiatorul”, sau „Elicopter la pământ!”.

Filmul spectaculos care poate fi văzut pe Netflix

În distribuția filmului „Exodus – Zei și Regi” se află nume sonore, iar chiar în rolul principal, cel al lui Moise, se află nimeni altul decât Christian Bale. Pe lângă acesta, mai apar și John Turturo, Ben Kingsley, cât și alți actori cunoscuți.

„Exodus – Zei și Regi” este o interpretare extrem de spectaculoasă din punct de vedere vizual, care spune povestea lui Moise, cât și a celor zece plăgi trimise asupra Egiptului. Desigur, din acest film nu pot lipsi momentele cele mai cruciale ale acestei povești, precum fuga din Egipt, sau despărțirea Mării Roșii.

În anii care au trecut de la lansarea filmului, efectele speciale încă au rămas unele impresionante, chiar și în comparație cu producțiile actuale. Iar calitatea actorilor din distribuția peliculei face ca dialogul să nu pară niciodată stingher, sau prost interpretat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net