Filmul pe care l-au văzut 6 milioane de persoane în perioada 18-24 decembrie. E pentru a doua săptămână în top 10 pe Netflix

Netflix a dat lovitura din nou, de data aceasta cu un film romantic de Crăciun, perfect pentru această perioadă de sărbători! Milioane de oameni au văzut deja „Holiday in the vineywards”, iar pelicula a devenit rapid un clasic de sărbători.

Filmul poate fi vizionat pe Netflix
Filmul poate fi vizionat pe Netflix

Există câteva filme care deja au devenit tradiționale în perioada Crăciunului, iar Netflix încearcă să își adauge un titlu propriu în această listă selectă. Ei bine, potrivit fanilor „Holiday in the vineyards”, se pare că platforma de streaming a și reușit! Pelicula a debutat pe Netflix pe data de 13 decembrie, iar de atunci, undeva în jur de 6 milioane de oameni au văzut filmul! De altfel, el este în top 10 pe Netflix, pentru a doua săptămână la rând!

Mai precis, filmul de dragoste spune povestea lui Carter Baldwyn (interpretat de Josh Swickard), fiul unei femei de afaceri extrem de bogate, care deține o companie ce produce vinuri. Pentru a dovedi că merită să moștenească averea mamei sale, Carter merge într-o misiune secretă la podgorie ce fusese scoasă recent la vânzare, pentru a o cumpăra. Totul trebuie să rămână secret, deoarece familia acestuia nu era deloc populară în zona podgoriei.

Filmul care a captivat atenția fanilor de pe Netflix

Cu toate acestea, totul se schimbă pentru Carter atunci când o întâlnește pe agenta imobiliară Valentina Espinoza (interpretată de Sol Rodriguez), o văduvă cu doi copii. În cele din urmă, întrem modul în care Carter privește viața se schimbă.

Acțiunea filmului are loc chiar înainte de Crăciun, de unde și numele „Holiday in the vineywards”, adică „Vacanță la podgorie”. Criticii au descris filmul drept o peliculă romantică tipică pentru sărbători, care, însă, este îndeajuns de originală încât să capteze atenția publicului.

De asemenea, actorii implicați în acest proiect au fost lăudați pentru performanțele lor, iar în ciuda faptului că finalul filmului este destul de ușor de intuit, atât actorii cât și scenariul bine scris îl fac o alegere perfectă pentru o seară de film.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net