Planta care nu trebuie să-ți lipsească din casă de Revelion. Așa vei atrage succesul și bogăția în 2024

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne mai despart doar câteva zile de începutul noului an! Iar în aceste ultime ore din 2023, românii fac tot posibilul pentru a respecta tradițiile și superstițiile care ne promit un 2024 plin de bucurie și de succes! Iar o plantă anume nu lipsește din casele noastre: vâscul!

Vâscul nu lipsește din casele românilor / foto: Pixabay
Vâscul nu lipsește din casele românilor / foto: Pixabay

Pe lista de cumpărături a multor români în această perioadă se va găsi, negreșit, vâscul! Motivul, desigur, este că o mulțime de români doresc să dea o mână de ajutor sorții, așa că au grijă să respecte cât mai multe dintre tradițiile asociate cu această ultimă perioadă din an!

Despre vâsc se spune că este o plantă sacră, care ne poate aduce noroc și sănătate! Din acest motiv, dacă mergem prin piețe, vom vedea că cei mai mulți oameni vor sta la coadă la tarabele unde se vinde vâsc! Iar comercianții le vând la prețuri extrem de rezonabile! De exemplu, pentru o legătură ceva mai mică de vâsc, nu ar trebui să scoatem din buzunar mai mult de 2 lei, în timp ce una mai mare poate ajunge și la 10 lei.

Vâscul nu lipsește din casele românilor de Revelion

Fie că îl țin undeva prin casă, sau chiar la ușa de la intrare, vâscul va fi, cu siguranță, o prezență comună în casele românilor, în aceste ultime zile din 2023. Iar pe lângă acesta, mai există nenumărate alte tradiții și superstiții pentru această perioadă, care ne promit un nou an plin de succes și de sănătate!

De exemplu, chiar și despre șampania de Revelion există anumite tradiții! Se spune că atunci când ajungem fix la miezul nopții și intrăm în noul an, trebuie să avem în mână un pahar de șampanie, pe care să îl bem până la fund. Astfel, potrivit tradițiilor, ni se vor îndeplini toate dorințele, iar noul an va fi unul plin de bucurie și de prosperitate!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net