Filmul fabulos de pe Netflix care bate record după record. A cucerit topul și a înregistrat cifre uriașe

Netflix a dat lovitura din nou, de data aceasta cu un film sci-fi la cârma căruia a fost nimeni altul decât Zack Snyder! „Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”, a devenit rapid unul dintre cele mai populare filme de pe platforma de streaming!

Atunci când vine vorba despre nume legendare ale cinematografiei, cu siguranță că Zack Snyder va fi pomenit destul de curând. Producătorul american a fost responsabil de titluri precum „300”, „Batman vs. Superman”, sau „Man of Steel”, iar acum, el revine cu un film sci-fi de excepție, pe platforma de streaming Netflix.

Filmul „Rebel Moon – Part One: A Child of Fire” spune povestea unei galaxii fictive, conduse de imperiul autoritar de pe planeta Motherworld. În cele din urmă, armata acestora va amenința o colonie de pe luna Veldt, iar Kora, un fost soldat al imperiului, va porni într-o misiune de-a lungul galaxiei, pentru a găsi războinici care să înfrunte flota venită de pe Motherworld.

Filmul care bate toate recordurile pe Netflix

Pelicula s-a lansat destul de recent, pe data de 15 decembrie, însă deja a reușit să strângă o mulțime de fani de-a lungul lumii. Iar un aspect pe care criticii l-au remarcat încă de la primele scene este cât de impresionant este spectacolul vizual oferit de acest film. Fiecare scenă din „Rebel Moon” pare să fi fost executată extrem de bine, iar efectele speciale au o calitate impresionantă.

Cu toate acestea, criticii și fanii obișnuiți ai filmului par să nu fie tocmai de acord asupra calității peliculei de pe Netflix. Mai exact, pe site-ul de recenzii Rotten Tomatoes, criticii au acordat un scor destul de mic, de numai 25%, în timp ce fanii obișnuiți au apreciat în proporție de 63% pelicula de pe Netflix.

Unul dintre motivele pentru care nota criticilor a fost atât de scăzută ar fi faptul că povestea filmului nu pare să fie una foarte originală. Potrivit acestora, totul dă impresia unei acțiuni destul de tipice pentru astfel de filme, derivată din alte proiecte de succes, mult mai apreciate pe plan critic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net