De ce trebuie să pui bircarbonat de sodiu în supe. Te scapă de o mare problemă

Doar o singură clipă de neatenție este necesară pentru a distruge complet o supă, iar, de cele mai multe ori, gustul poate fi modificat complet, indiferent de ce ingrediente mai adăugăm. Din fericire, puțin bicarbonat de sodiu ne poate scăpa de o mare problemă atunci când gătim!

Bicarbonatul poate rezolva o mare problemă în bucătărie / foto: Freepik
Bicarbonatul poate rezolva o mare problemă în bucătărie / foto: Freepik

Indiferent de cât de multă experiență avem în bucătărie, este nevoie de numai un mic moment de neatenție, pentru a strica complet o rețetă. Poate că nu am fost atenți la ce punem în oală, sau cineva ne-a distras atenția și am scăpat prea mult, nici nu mai contează, pentru că rezultatul va fi același! Supa noastră va avea un gust complet viciat, indiferent de cât de mult încercăm să rezolvăm situația.

Dimpotrivă, cu cât ne folosim de alte ingrediente pentru a încerca să remediem situația, cu atât supa noastră va avea un gust tot mai diferit de cel pe care îl doream inițial. Iar nicio problemă nu este chiar la fel de greu de rezolvat atunci când gătim, precum adăugarea a mult prea multă sare. Din fericire, un ingredient banal poate rezolva această situație!

Bicarbonatul de sodiu ne poate salva supa

Atunci când scăpăm puțin prea multă sare în supă, putem adăuga rapid bicarbonat de sodiu în aceasta, pentru a rezolva situația! Gospodinele care au apelat la acest truc ingenios spun că gustul mâncării se va regla rapid datorită acestui ingredient, iar excesul de sare nu va mai fi sesizat, atunci când mâncăm.

Așa că, bicarbonatul de sodiu ne poate fi de mare ajutor, atunci când vrem să corectăm gustul supei. De asemenea, dacă am scăpat prea multă sare în oală, mai avem la dispoziție un truc ingenios.

Mai exact, putem adăuga în supă vreo 2 – 3 cartofi, încă în coajă! Aceștia trebuie lăsați să fiarbă, iar, apoi îi vom scoate, iar gustul supei noastre ar trebui să se fi corectat! Cu ajutorul acestor 2 ingrediente banale putem salva orice supă, indiferent de cât de multă sare scăpăm în ea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net