Ce trebuie să faci în noaptea de Revelion pentru a avea noroc în 2024. Lidia Fecioru: „E foarte important, pentru că așa ne va merge tot anul!”

Deja ne aflăm în ultimele zile din 2023, iar dacă vrem să încercăm să dăm o mână de ajutor destinului nostru, există câteva tradiții pe care trebuie să le respectăm, în noaptea de Revelion! Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne spune că dacă facem un lucru anume, am putea avea un 2024 de vis!

Lidia Fecioru vorbește despre tradițiile din jurul finalului de an / foto: Facebook
Lidia Fecioru vorbește despre tradițiile din jurul finalului de an / foto: Facebook

Potrivit celor de la Antena 3 CNN, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuiește să nu purtăm haine noi în ultima noapte din an! Se pare că tot ce avem nou, de la haine până la o nouă peptănătură, trebuie pus odată cu 2024, adică de pe 1 ianuarie!

De asemenea, mai suntem sfătuiți să intrăm în noul an cu sufletul curat și să îi iertăm pe cei din jurul nostru!

„E bine să îmbrăcăm ceva mai vechi, să nu îmbrăcăm haine noi. Tot ce înseamnă nou, să punem pe noi mâine. Să începem anul cu îmbrăcăminte nouă, cu o pieptănătură nouă. Tot ce este nou să punem pe 1 ianuarie, după 12 noaptea. E foarte important acest lucru, pentru că așa ne va merge tot anul.

Este important să intrăm cu sufletul curat. Este important să îi iertăm pe ceilalți și pe noi”, ne spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.

Ce nu trebuie să facem de Revelion

Desigur, dacă aceste sfaturi nu sunt de ajuns și vreți să vă ghidați destinul către noroc și prosperitate, mai există o mulțime de tradiții la care putem apela! Mai exact, se pare că nu trebuie să spargem nimic în noaptea de Revelion și nici să plângem, sau să strănutăm, în prima zi din an! În plus, se pare că nu trebuie să gătim carne de pasăre, deoarece norocul nostru se va risipi.

De asemenea, tradițiile ne spun că nu trebuie să dormim prea mult pe data de 1 ianuarie! Cei dintre noi care dorm mult vor fi la fel de somnoroși tot anul. În plus, pe 31 decembrie și pe 1 ianuarie, nu trebuie să măturăm! Motivul ar fi că, odată cu praful, vom arunca și norocul din casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
numerologie facebook comimages jpeg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
foto1 litoral jpg
farmacie baza jpeg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
image png
ambulanta jpg
insolatie shutter 219110659 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net