Filmul care a bătut orice record pe Netflix în ultima săptămână. Milioane de persoane l-au văzut deja

Netflix a dat lovitura din nou, de data aceasta cu un film pe care multă lumă îl aștepta încă din copilărie! „Chicken Run: Dawn of the Nugget” este continuarea unei pelicule de succes din anul 2000, iar de când s-a lansat, partea a doua a spart toate recordurile de pe platforma de streaming!

Aardman Animations și-a pus numele pe harta industriei filmului în anul 2000, când au dat lovitura cu filmul „Chicken Run”. Filmul de animație spune povestea unor pui britanici, care își pun speranța în cocoșul Rocky Rhodes, pentru a evada de la ferma unde urmau să fie transformați în plăcinte de către proprietarii lor.

Acum, 23 de ani mai târziu, Netflix a lansat continuarea aventurilor puilor, iar filmul a spart deja o mulțime de recorduri. Deși s-a lansat la începutul acestei luni, pe 8 decembrie, „Chicken Run: Dawn of the Nugget” a avut parte de recenzii, în general, pozitive, iar multă lume recomandă filmul și altora.

Filmul care a spart recordurile pe Netflix

Persoanejele din primul film se întorc și în a doua parte, ducând o viață liniștită într-o comunitate idilică de pui. Acum deja căsătoriți, Ginger (Thandiwe Newton) și Rocky (Zachary Levi), au deja o fiică adolescentă, pe nume Molly. Tânăra găină este foarte interesantă de ce se întâmplă dincolo de hotarul comunității de pui, iar lucrurile vor lua rapid o întorsătură întunecată.

Deși filmul este apreciat de către critici și de către fani, o critică adusă acestuia ar fi faptul că acțiunea pare a fi destul de tipică pentru o peliculă de acest gen, fără să dea dovadă de originalitate. De altfel, mai multe filme de animație din ultimul timp și-au atras acest comentariu din partea criticilor, mai ales cele produse de compania Pixar, cândva considerată standardul de calitate pentru filmele de animație.

„Chicken Run: Dawn of the Nugget” are o durată de o oră și 41 de minute, iar dacă doriți, îl puteți viziona oricând pe platforma de streaming Netflix!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net