Doar cei cu abilități excepționale găsesc răspunsul corect, mutând un singur chibrit pentru a obține ecuația corectă. 8 din 10 persoane nu reușesc să rezolve

Este o provocare matematică care, inițial, pare extrem de banală! Însă, imediat ce o vom examina mai cu atenție, vom vedea că lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât credeam! Un simplu test cu chibrituri devine un examen de inteligență pe care multă lume îl pică!

image

Dacă am petrecut chiar și puțin timp pe Internet, cu siguranță am văzut astfel de teste. Un calcul care, la prima vedere, pare extrem de simplu, iar totul este format din mai multe bețe de chibrit. Provocarea este una simplă. Cum putem muta un singur băț de chibrit, pentru ca întreaga ecuație să aibă sens?

Ei bine, aici este momentul în care o bună parte dintre noi se încurcă. Deoarece, chiar dacă cifrele sunt unele foarte mici, testul este mult mai dificil de dus la capăt decât am bănui! Iar, în cazul de față, întrebarea este una simplă: cum putem muta un băț de chibrit pentru ca ecuația „7-9+2=1” să aibă sens?

Ei bine, dacă încă nu ați reușit să deslușiți acest test amuzant, nu aveți de ce să vă faceți griji! Mai jos, puteți vedea exact care este răspunsul!

Cum putem rezolva problema

image

După cum putem vedea, dacă stăm puțin să analizăm problema, vom observa că ecuația nu este chiar atât de greu de rezolvat precum credeam inițial! Mai precis, tot ce trebuia să facem este să mutăm un băț de chibrit de la cifra „2”, pentru a forma, apoi, „3”. Astfel, dacă vom face calculul, vom putea vedea că, într-adevăr, 7-9+3 chiar rezultă  1!

Însă, dacă nu ați reușit să rezolvați de unul singur acest test amuzant, nu aveți de ce să vă faceți griji! Internetul este plin de provocări matematice de acest gen, care sunt menite să ne țină mintea ageră, prin teste ușoare și rapid de rezolvat.

Tot ce trebuie să faceți este să mai încercați să rezolvați câteva astfel de provocări, pentru a căpăta experiență și pentru a vă menține mintea ageră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net