Trucul ingenios care va face ca robineții tăi să strălucească. Ai nevoie de 2 ingrediente, iar curățenia va fi mai ușoară ca oricând

Cu siguranță că nu este un secret pentru niciunul dintre noi că robineții sunt unul dintre cele mai greu de curățat locuri din casă. Indiferent dacă sunt la baie, în bucătărie, sau chiar la duș, aceștia își pierd mereu strălucirea, așa că trebuie curățați des. Din fericire, un truc ingenios poate rezolva această problemă foarte ușor!

Curățenia va fi mai ușoară ca oricând / foto: spm
Curățenia va fi mai ușoară ca oricând / foto: spm

Mai mult ca sigur că ne-am simțit cu toții frustrați atunci când am dat banii pe un nou produs de curățat, care ne promite rezultate imediate și de lungă durată, iar după ce am curățat bine bateria de la cadă, în doar câteva ore, aceasta s-a murdărit din nou. Din păcate, produsele din comerț nu ne oferă rezultatele promise, în ciuda prețurilor pe care le au la raft.

Ei bine, există un truc ingenios, care poate curăța imediat robineții din casa noastră! Iar tot ce va trebui să avem la dispoziție sunt câteva ingrediente banale! Prima metodă de curățenie implică doar puțin oțet de vin alb! Tot ce trebuie să facem este să amestecăm oțetul cu apă caldă și să înmuiem o cârpă în el, pe care, apoi, o vom înfășura în jurul bateriei.

Trucul ingenios pentru a curăța rapid robineții

Apoi, totul trebuie lăsat peste noapte, timp în care oțetul ar trebui să elimine toate depunerile care au apărut pe robineții voștri! Dimineața, după ce înlăturăm cârpa, trebuie să frecăm ușor cu o periuță de dinți, sau cu un burete moale, iar bateria noastră ar trebui să rămână curată și strălucitoare!

Dacă nu avem oțet la îndemână, acidul citric ar trebui să fie la fel de eficient! Tot ce trebuie să facem este să amestecăm 2 lingurițe din această substanță în apă fierbinte, apoi să înmuiem o cârpă în lichid și să procedăm exact la fel ca în cazul oțetului!

La final, robineții noștri vor fi mai curați ca oricând, datorită acestor trucuri ingenioase care nu necesită prea multă muncă, ori bani cheltuiți!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net