Cel mai așteptat serial este disponibil acum pe Netflix. Cele 8 episoade te vor ține cu sufletul la gură

Cel mai așteptat serial este acum pe Netflix! Spinoff-ul „La Casa de Papel”, care îi are în rolurile principale pe Pedro Alonso, Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández şi Joel Sánchez, este acum disponibil pe celebra platformă de streaming.

Cel mai așteptat serial este disponibil acum pe Netflix / Foto: Shutterstock
Cel mai așteptat serial este disponibil acum pe Netflix / Foto: Shutterstock

„Berlin”, spinoff-ul „La Casa de Papel”, este acum disponibil pe Netflix! Filmat în 146 de locaţii din Paris, Madrid, Almería, León, Ávila, Segovia şi Toledo, 287 de decoruri, 65 de actori și actrițe, peste 1400 de figuranți și nouă luni de filmări mai târziu, serialul mult așteptat poate fi acum vizionat! „Berlin” urmăreşte unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale personajului iconic interpretat de Pedro Alonso, care revine în rolul inteligentului Berlin.

Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: dragostea și să furi o avere. Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui şi nu a rămas prins ca un şobolan în Monetăria Spaniei. Astfel, începe să pregătească una dintre cele mai extraordinare jafuri ale sale - bijuterii în valoare de 44 de milioane de euro. Pentru asta, va forma o gașcă dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.

Serialul „Berlin” are 8 episoade

În noul său echipaj, se alătură: Michelle Jenner (cunoscută din „Isabel”), în rolul Keilei, expertă în inginerie electronică; Tristán Ulloa (din „Fariña”), care devine Damián, un profesor filantrop și devotat lui Berlin; Begoña Vargas (din „Welcome to Eden”), în pielea lui Cameron, un kamikaze pasionat de pericole; Julio Peña Fernández (din „Through My Window”), în rolul lui Roi, însoțitorul credincios al lui Berlin; iar Joel Sánchez îl interpretează pe Bruce, un membru nemilos și decidat al echipei. Itziar Ituño (din „La Casa de Papel”) și Najwa Nimri (din „La Casa de Papel”) revin în rolurile polițistelor Raquel Murillo și, respectiv, Alicia Sierra.

„Berlin“ este numele serialului spin-off al celebrului „La Casa De Papel”. Noua producție a avut premiera pe platforma de streaming pe 29 decembrie. Are 8 episoade, create de Álex Pina (La Casa de Papel, Sky Rojo) și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel, Sky Rojo), iar scenariul este scris de Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva și Lorena G. Maldonado. Este regizat de Albert Pintó (Sky Rojo, Malasaña 32), David Barrocal (Sky Rojo) și Geoffrey Cowper (Day Release).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
"Mare bucurie, mare fericire! Am început sezonul 20 “Te cunosc de undeva”!", spune Temi
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net