Producția momentului pe Netflix. Este inspirată dintr-o poveste reală și are toate șansele să creeze dependență

Ultima actualizare:

Netflix a demonstrat de-a lungul acestui an de ce rămâne cea mai populară platformă de streaming de-a lungul lumii, iar pe lângă filmele și serialele de excepție, un documentar anume a captivat atenția publicului.

La finalul lunii noiembrie, o mini-serie de documentare au uimit utilizatorii de pe Netflix, aducând în atenția publicului larg un caz care deja făcuse vâlvă în presă, cu ceva timp în urmă. Documentarul, intitulat „Bad Surgeon: Love Under the Knife”, a devenit un adevărat fenomen global, iar utilizatorii care au văzut cele 3 episoade ale seriei au rămas uimiți când au aflat că evenimentele discutate sunt reale.

Fiecare episod are o durată de 55 de minute, timp în care publicul larg este pus în fața unuia dintre cele mai șocante evenimente din medicina modernă. Mai precis, documentarul prezintă cazul faimosului chirurg Paolo Macchiarini, un adevărat expert în medicină.

Născut în Elveția, Macchiarini a devenit faimos pentru faptul că a reușit să creeze organe artificale, din celule stem. Cu toate acestea, între 2011 și 2014, numai 2 persoane au reușit să supraviețuiască „invenției” renumitului chirurg.

Documentarul care a captat atenția lumii

Cele trei episoade ale documentarului spun povestea renumitului chirurg, de la momentul în care a reușit să își câștige faima pe plan global, până la decăderea acestuia, datorită practicilor sale frauduloase. Cei de la Netflix arată cum Paolo Macchiarini a reușit să inducă o stare de speranță în pacienții săi, cât și în comunitatea științifică, însă totul s-a datorat unor minciuni fără precedent.

Mai mult decât atât, pe lângă cariera sa, cât și controversele uriașe din jurul acesteia, cele trei episoade ale documentarului de pe Netflix abordează și unele elemente din viața personală a chirurgului. Iar, potrivit documentarului, se pare că Paolo Macchiarini nu renunța la minciuni nici măcar în viața sa personală.

Documentarul a devenit rapid unul dintre cele mai populare de pe Netflix, deși s-a lansat relativ recent, pe data de 29 noiembrie. Însă, de atunci, oameni au fost șocați de evenimentele prezentate în cele 3 episoade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net