Câți bani plătesc românii pentru masa de Revelion? Sumele sunt la fel de mari ca de Crăciun

Românii deja au început să facă pregătirile pentru masa de Revelion, iar sumele pe care ajung să le scoată din buzunar sunt la fel de mari ca cele pentru Crăciun. Cu toate acestea, indiferent de costuri, oamenii fac tot posibilul pentru a se asigura că nimic nu lipsește în noaptea dintre ani.

Românii scot chiar și 1.000 de lei din buzunare
Românii scot chiar și 1.000 de lei din buzunare

Pentru majoritatea românilor, masa de Revelion este la fel de importantă precum cea de Crăciun, iar acest lucru se vede și în sumele pe care sunt dispuși să le cheltuiască în această perioadă.

Potrivit celor de la adevarul.ro, nu este deloc exclus să vedem români care ajung să scoată din buzunar chiar și 1.000 de lei, doar pentru a se asigura că nimic nu lipsește în noaptea dintre ani.

„Masa de Revelion costă la fel ca cea de Crăciun. Cheltuim aproape o mie de lei pentru mâncare şi băutură, sucuri, şampanie. Este o sumă mare, dar nu este Revelionul în fiecare zi. Dacă este posibil, încercăm să fim mai economi, mai avem vin de casă, pălincă, ţuică, o vişinată”, a mărturisit un român aflat la cumpărături în Iași, potrivit sursei citate.

„Dar tot trebuie să cumpărăm preparate din carne, carne de porc pentru friptură, sarmale şi alte preparate”, a mai spus acesta.

Români cheltuiesc între 500 și 1.000 de lei pentru masa de Revelion

Potrivit reprezentanților magazinelor, se pare că porcul rămâne vedeta incontestabilă și de Revelion, la fel ca la masa de Crăciun. Desigur, vinurile spumante și dulciurile sunt extrem de căutate în această perioadă.

„Carnea de porc este unul dintre cele mai cumpărate produse în această perioadă a anului. Toţi clienţii vor să aibă acest produs pe masa de Revelion. Totodată, la fel ca în fiecare an, şampania, vinul spumant, sunt produse extrem de căutate şi de cumpărate.

Nu ştim cu exactitate ce buget alocă românii pentru masa de Revelion dar, cu siguranţă, în decembrie oamenii plătesc mai mult pentru alimente decât în orice altă lună din an”, spun reprezentanții magazinelor, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net