Ritualul pe care ar trebui să-l faci pe 1 ianuarie pentru a avea bani, sănătate și noroc în dragoste pe parcursul anului 2024

Ne mai desparte doar foarte puțin timp de intrarea în noul an, iar nenumărate tradiții și superstiții sunt asociate acestor ultime ore din 2023. Însă nici prima zi din 2024 nu este uitată! Iar potrivit Feng Shui, dacă vrem un 2024 plin de bani și de noroc, trebuie să îndeplinim un mic ritual în prima zi din an!

Primul lucru pe care trebuie să îl facem în 2024 / foto: Shutterstock
Primul lucru pe care trebuie să îl facem în 2024 / foto: Shutterstock

De la produsele pe care le punem în farfurie, până la obiectele pe care trebuie să le ținem asupra noastră, această perioadă din an este subiectul a nenumărate tradiții și superstiții. Iar o mulțime de români doresc să dea o mână de ajutor sorții lor, așa că își pun încrederea în aceste obiceiuri!

Însă doar foarte puține asemenea tradiții au reușit să își puna amprenta asupra noastră la fel de puternic precum Feng Shui! Această învățătură chineză, folosită încă din cele mai vechi timpuri, este aplicată cu strictețe de către o mulțime de români! Iar un ritual anume ar trebui să ne aducă un an nou plin de bani și de noroc, potrivit tradiției Feng Shui!

Ritualul care ne poate aduce un 2024 de succes

Potrivit acestei tradiții din China, tot ce trebuie să facem pentru a avea un an plin de energii pozitive este să avem grijă la un aspect banal atunci când ne vom trezi, pe 1 ianuarie! Mai precis, trebuie să fim atenți de pe care parte a patului ne vom da jos din el!

În tradiția Feng Shui, partea stângă a patului este asociată cu energiile pozitive, așa că dacă vrem ca anul să înceapă într-un mod pozitiv, trebuie să coborâm din pat pe partea stângă! Se spune că această latură a patului este ancorată în cele mai adânci dorințe ale omului, cum ar fi dragostea, banii, puterea, cât și sănătatea.

Astfel, potrivit tradițiilor Feng Shui, atunci când alarma ne va trezi pe 1 ianuarie 2024, primul lucru la care trebuie să fim atenți este să coborâm din pat pe partea stângă! Astfel, ar trebui ca întreg anul să fie unul pătruns de energii pozitive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
casuta rasturnata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net