De ce trebuie să adaugi apă minerală în maioneză. Secretul bucătarilor adevărați

În zilele noastre, tot mai multă lume apelează la maioneza din comerț, fără să mai stea să o pregătească acasă. Însă, dacă ne dorim un produs mai special, făcut în totalitate de către noi, există un truc ingenios care va face maioneza de casă mai delicioasă decât oricare variantă din magazine!

Apa minerală este ingredientul secret din maioneza de casă
Apa minerală este ingredientul secret din maioneza de casă

Nimeni nu poate nega că este mai simplu să cumpărăm maioneză din comerț, însă atunci când vrem un produs special, tot cea de casă va fi alegerea mai bună! Mai ales datorită faptului că vom ști cu siguranță ce ingrediente intră în maioneza noastră, cât și de naturale sunt!

Dacă vrem să pregătim maioneză în propria bucătărie, nu ne vor trebui mai mult de câteva ingrediente banale! Mai precis, avem nevoie de un ou, o lingură de muștar clasic, zeamă de la o lămâie, jumătate de linguriță de sare, două linguri de apă minerală rece, dar și aproximativ 500 ml de ulei de floarea soarelui.

Trucul ingenios pentru o maioneză delicioasă

Prepararea maionezei nu ar trebui să fie deloc un proces prea complicat, iar chiar și cei dintre noi care nu sunt tocmai experți în bucătărie ar trebui să se descurce. În ce privește timpul, totul ar trebui să fie gata în aproximativ 15 minute!

Primul pas este să punem oul, muștarul, sarea, zeama de lămâie, cât și cam jumătate din conținutul de ulei, în recipientul blenderului. Apoi, îl vom porni la o viteză mică, iar în numai câteva secunde, maioneza ar trebui să fie îndeajuns de stabilă încât să adăugăm și restul uleiului. Apoi, pornim din nou blenderul, iar viteza acestuia trebuie mărită treptat. Maioneza trebuie amestecată până când uleiul este absorbit complet!

Iar un truc genial, care ne va oferi o maioneză mai delicioasă decât oricare alta din comerț, este să adăugăm apă minerală! La final, după ce totul s-a amestecat, trebuie să adăugăm puțină apă minerală, pentru ca maioneza să devină mai cremoasă! Iar, în funcție de gustul fiecăruia, tot acum putem adăuga și zeama de lămâie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net