Băutura iubită de români care este un adevărat pericol pentru sănătate. Medic: „Mor 30 de milioane de neuroni la un pahar”

Fără să știm, putem să ne dăm sănătatea peste cap datorită produselor pe care le punem în farfurie. Potrivit medicului nutriționist Virgiliu Stroescu, produsele de natură animală și alcoolul sunt mult mai periculoase decât am crede!

Berea este mult mai periculoasă decât am crede
Berea este mult mai periculoasă decât am crede

Potrivit celor de la Antena 3 CNN, medicul nutriționist Virgiliu Stroescu ne-a oferit mai multe sfaturi extrem de utile de sănătate. Acesta a vorbit despre cât de periculoase sunt unele produse extrem de comune în farfuriile românilor, cum ar fi cele de origine animală. Medicul ne-a sfătuit să consumăm mai multe produse vegetale, care pot avea efecte benefice pentru sănătate.

„Toate produsele animale, fiind acide și având hormoni, favorizează boala canceroasă. Toate produsele vegetale, neavând colesterol, dau înapoi și arterioscleroza, bolile degenerative și cancer. E un post anti cancer și anti boli degenerative”, ne spune acesta, potrivit sursei citate.

De asemenea, medicul nutriționist ne mai spune că laptele de vacă, de departe cea mai populară variantă a acestui produs, de fapt, nu este deloc benefic pentru organism!

„În țările Asiei și Africa nu se consumă produse lactate decât atunci când copiii nu au dinți în gură. Laptele de vacă nu e sănătos. Laptele de vacă e sănătos pentru vițel, nu e sănătos pentru om. Nu se raportează câte hemoragii și boli intestinale se dezvoltă. Cel mai bun e laptele de mamă”, declară medicul nutriționist.

Produsele banale care ne pot distruge sănătatea

Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu / captură: Antena 3 CNN
Medicul nutriționist Virgiliu Stroescu / captură: Antena 3 CNN

Potrivit medicului, hrana vegetală este cea mai bună opțiune pentru un organism sănătos. „Hrana animală nu e sănătoasă. Nu e o hrană fiziologică. Ea, ca esență, nu e sănătoasă. Cea mai bună hrană este hrana vegetală, pură, fără nicio modificare”, spune Virgiliu Stroescu.

De asemenea, el a mai tras un semnal de alarmă și asupra consumului de alcool. Potrivit medicului, zeci de milioane de neuroni mor datorită unui simplu pahar de bere.

„Alcoolul, sub orice formă, arde, omoară, distruge. Noi avem în interior tot felul de tuburi, de organe, care sunt acoperite cu celule fine, delicate, care au o membrană proteică. Când punem alcool, membrana respectivă se coagulează.

Alcoolul, sub orice formă, coagulează. Și dacă ia un păhărel de țuică înainte de masă, de aici până la stomac, tot esofagul se face o rană. Pe unde trece alcoolul, se face o rană. Ideea de a consuma înainte de masă o tărie e cea mai mare greșeală și, dacă se repetă foarte des, apare boala canceroasă.

Alcoolul, sub orice formă, micșorează volumul creierului. Și dacă un om consumă ani, volumul scade cu până la 30 %. Mor 30 de milioane de neuroni la un pahar de bere”, explică, pe larg, medicul nutriționist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net