Kate Middleton, drama care a impresionat-o până la lacrimi. Chiar și Regele Charles a avut inima sfâșiată

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton a rămas complet marcată de drama unui băiețel de numai 9 ani, pe care l-a prezentat public drept cel mai nou bun prieten al ei. Tânărul Tony Hudgell chiar a primit o distincție specială din partea Regelui Charles.

Tony Hudgell are doar 9 ani / foto: Getty Images
Tony Hudgell are doar 9 ani / foto: Getty Images

Cel mic a primit, din partea suveranului englez, Medalia Imperiului Britanic, la fel ca și alte personalități importante, care au fost decorate de-a lungul anilor de către Casa Regală. Tony Hudgell, în vârstă de numai 9 ani, a reușit să adune nu mai puțin de 1,8 milioane de lire sterline pentru spitalul unde viața lui a fost salvată.

Din păcate, tânărul a ajuns în îngrijirea medicilor datorită abuzurilor înfiorătoare la care a fost supus de către părinții săi biologici.

Kate Middleton a fost extrem de impresionată de către situația copilului. În cele din urmă, mama sa adoptivă a înființat Fundația Tony Hudgell, în anul 2021.

Mai mult decât atât, cazul băiatului a cutremurat atât de mult publicul englez, încât autoritățile au și pus în aplicare o lege ce poartă numele acestuia, lege ce înăsprește pedepsele pentru cei care comit acte de cruzime față de copii, ori sunt neglijenți cu aceștia.

Povestea care a impresionat Marea Britanie

Tony Hudgell reușește să strângă bani mergând pe jos de-a lungul a kilometri întregi pe proteze, iar după vacanța de Crăciun, a aflat că Regele Charles urmează să îl decoreze. Tânărul a fost foarte entuziasmat și a dorit să îi mulțumească personal suveranului pentru că a crezut în cauza sa.

Și Kate Middleton a fost foarte impresionată de cazul lui Tony Hudgell, iar de când l-a cunoscut, a devenit foarte atașată de cel mic. Prințesa spune că Tony este un model, atât pentru ceilalți copii de vârsta sa, dar și pentru adulți. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timpul unui concert de Crăciun, în anul 2021. În decembrie 2023, cei doi s-au întâlnit din nou, la Spitalul de Copii Evelina din Londra, unde i-a cerut lui Tony să îi spună o poveste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net