Cele mai tari filme și seriale Netflix în ianuarie 2024. Actorii legendari care pot fi văzuți la început de an

Anul 2024 vine cu noi provocări în rândul cinefililor. Cei care petrec timp pe Netflix și așteaptă cu nerăbdare filmele și serialele din 2024 vor avea parte de surprize neașteptate. La ce trebuie să se aștepte în luna ianuarie, pe platforma de streaming Netflix

Filme și seriale Netflix în luna ianuarie / foto: Pixabay
Filme și seriale Netflix în luna ianuarie / foto: Pixabay

Luna ianuarie este destinată refacerii după sărbătorile de iarnă. Confortul casei, un bol de popcorn alături de o băutură fierbinte este tabloul ideal pentru mulți iubitori de filme. Netflix vine în atenția lor cu noi filme care vor apărea în această lună, cu povești neașteptate și actori de renume. În perioada următoare românii se pot bucura de vizionarea filmelor, serialelor și miniseriilor de pe Netflix. 

„Griselda”

„Griselda” este o miniserie realizată de creatorii serialului „Narcos”, cu Sofia Vergara în rolul principal, și reușește să transpună povestea inspirată din viața curajoasei Griselda Blanco, femeia care a format unul dintre cele mai bănoase carteluri din istoria drogurilor. 

„Society of the Snow”

„Society of the Snow” este producția regizată de J. A. Bayona și prezintă tragedia din Anzi. Filmul a fost selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar 2024. 

 „Lift”

 „Lift” prezintă încercarea unei echipe internaționale de hoți care vor să fure 500 de milioane de dolari în aur, dintr-un avion privat.

„The Brothers Sun”

Pentru iubitorii de umor, Netflix pune la dispoziție un serial plin de comedie și acțiune, în rolul principal fiind Michelle Yeoh - „The Brothers Sun”. 

„Good Grief” 

„Good Grief” spunea povestea unei femei care, după moartea soțului, decide să facă o călătorie de regăsire, cu Daniel Levy și Luke Evans în rolurile principale. 

„Break Point: Sezonul 2”

Ultimul, dar nu cel din urmă - „Break Point: Sezonul 2” - Netflix vine în atenția pasionaților de filme cu un nou sezon al producției care se ocupă cu documentarea vieții din teren, dar și din afara acestuia, a mai multor jucători de tenis renumiți la nivel mondial. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net