Filmul selectat la Oscar 2024 care apare astăzi pe Netflix. Are o poveste cutremurătoare

În anul 2024, tot mai multe pelicule și seriale impresionante îi va ține pe abonații Netflix lipisiți de ecran. Și pentru a începe anul cu o surpriză plăcută, de astăzi, 4 ianuarie, pe platforma de streaming va fi disponibil unu dintre cele mai așteptate filme. „Society of the Snow” („Societatea zăpezii”), selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar în 2024, la categoria cel mai bun film internațional, spune povestea aproape imposibilă a unuia dintre cele mai mari accidente aviatice din istorie.

„Societatea zăpezii” va fi disponibil astăzi pe Netflix / Foto: Arhiva Click!
„Societatea zăpezii” va fi disponibil astăzi pe Netflix / Foto: Arhiva Click!

„Society of the Snow” („Societatea zăpezii”) a câștigat premiul publicului la Festivalul De Film De La San Sebastián, cât și premiul publicului la Festivalul De Film Mill Valley. De asemenea, va reprezenta Spania la Premiile Oscar în 2024, la categoria cel mai bun film internațional.

Dar cea mai bună veste este că de astăzi pelicula va putea fi urmărită pe Netflix! Realizată după o poveste reală, producția spune povestea aproape imposibilă a unuia dintre cele mai mari accidente aviatice din istorie, dezastru care a avut loc în Munții Anzi. „Societatea zăpezii” a fost filmat la locul real al prăbușirii, la peste 3.000 de metri deasupra nivelului mării.

 „După prăbușirea unui avion într-un loc izolat din inima Anzilor, supraviețuitorii își unesc forțele și își pun speranțele unii în alții, căutându-și drumul spre casă”, este descrierea filmului pe platforma de streaming.

„Societatea zăpezii” spune povestea sfâșietoare a incidentului aviatic

„Society of the Snow” este regizat de J.A. Bayona și scris de J.A. Bayona, Bernat Vilaplana, Jaime Marques și Nicolás Casariego. Este produs de Belén Atienza, Sandra Hermida și J.A. Bayona. Totodată, pelicula este bazată pe cartea „The Society of the Snow”, scrisă de Pablo Vierci.

În luna octombrie a anului 1972, zborul 571 al Forțelor Aeriene uruguayene, care a decolat din Montevideo, Uruguay, cu destinația Santiago, Chile, s-a prăbușit în Munții Anzi, la aproape 4.000 de metri altitudine. Doar 29 din cei 45 de pasageri au supraviețuit inițial impactului, însă au fost nevoiți să se hrănească cu cei dragi pentru a rămâne în viață în așteptarea salvatorilor. După aproape două luni și jumătate, au fost salvați 16 supraviețuitori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net