Cel mai așteptat serial al anului 2024 a fost lansat pe HBO, nu pe Netflix. Are o poveste care îți dă fiori și o actriță de Oscar

Începând de luni, 15 ianuarie, după cinci ani de pauză, HBO vine cu un nou sezon a uneia dintre cele mai cunoscute serii poliţiste ale ultimului deceniu. La fiecare început de săptămână, abonații HBO Max vor putea viziona câte un nou episod din cele șase ale sezonului cu numărul patru. De asemenea, în rolurile principale joacă două actrițe cunoscute: Jodie Foster și Kali Reis.

Cel mai așteptat serial al anului 2024 a fost lansat pe HBO / Foto: Arhiva Click!
Cel mai așteptat serial al anului 2024 a fost lansat pe HBO / Foto: Arhiva Click!

Sezonul 4 al celebrului serial „True Detective” poate fi urmărit, începând de luni, 15 ianuarie, pe HBO Max. „True Detective: Ţara nopţii” are şase episoade, iar primul este deja disponibil, urmând ca în fiecare zi de luni să fie lansat câte un nou episod. De asemenea, poate fi urmărit pe canalul HBO de la ora 20.00. De data aceasta, rolurile principale ale seriei sunt interpretate de Jodie Foster și Kali Reis, cele două detective care trebuie să rezolve un caz misterios.

Distribuția „True Detective: Țara Nopții” este completată de Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston, John Hawkes. Scenariul și regia sunt semnate de Issa Lopez.

Așadar, care este povestea noului sezon? Când în Ennis, Alaska, se lasă o lungă noapte de iarnă, cei opt oameni care operează stația de cercetare arctică Tsalal dispar fără urmă. În acest nou capitol al serialului de succes, două foste partenere, Elizabeth Danvers (Jodie Foster) și Evangeline Navarro (Kali Reis), trebuie să treacă peste neînțelegerile dintre ele ca să rezolve un cazul misterios al dispariției celor opt oameni de știință. Interesant, nu?

Primul episod din „True Detective: Ţara nopţii” poate fi urmărit pe HBO Max

Bineînțeles, serialul „True Detective” a cunoscut succesul încă de la primul sezon, din 2012, când i-am văzut în acțiune pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson, în timpul unei anchete desfășurate pe fondul misticismului din Louisiana. Așa că nu ne este de mirare că și de data aceasta revine cu o noua poveste care atrage publicul.

De asemenea, în sezonul 2 ne-am bucurat de un loc nou, o nouă anchetă și o nouă pereche de anchetatori: Colin Farrell și Rachel McAdams la Los Angeles, iar în cel de-al 3-lea sezon i-am văzut pe Mahershala Ali și Stephen Dorff în Arkansas. Dacă până acum creatorul serialului, care a scris sau co-scris toate episoadele primelor trei sezoane, a fost Nic Pizzolatto, de data aceasta, Issa López a ocupat funcțiile de showrunner, scenarist și regizor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net