Cu cine s-a iubit Victoria Principal, actrița care i-a dat viață Pamelei în faimosul serial „Dallas”

Victoria Principal (74 de ani), celebră în rândul publicului pentru interpretarea personajului Pamela în faimosul serial „Dallas” (1978 – 1987), s-a retras de mai mulți ani din viața publică. Deși a avut succes în ceea ce privește cariera, nu se poate spune același lucru și despre viața privată. Actrița s-a iubit cu un actor din serial, cu un cântăreț celebru și cu un medic, însă nu au fost relații cu un final fericit.

Cu cine s-a iubit Victoria Principal / Foto: Colaj captură video
Cu cine s-a iubit Victoria Principal / Foto: Colaj captură video

Victoria Principal, în vârstă de 74 de ani, a cunoscut faima sub numele de Pamela Barnes Ewing şi a rămas în memoria publicului pentru mariajul de poveste pe care îl avea cu Bobby în serialul „Dallas”, din 1978 până în 1987. Povestea lor de dragoste a ajuns la inimile tuturor, mai ales că era atât de asemănătoare cu cea dintre Romeo şi Julieta, pentru că şi aici avem de-a face cu două familii rivale şi de o iubire fără de sfârşit.

Cu cine s-a iubit Victoria Principal

Deși toată lumea și-ar fi dorit ca cei doi să fie un cuplu și în viața reală, actrița a avut o relație cu un alt coleg de platou, un actor din celebrul serial care a avut o apariție scurtă, pe care l-a cunoscut în 1978. Este vorba despre Christopher Skinner, cel cu care avea să se căsătorească la trei luni după ce au devenit un cuplu, însă nu au fost împreună pentru mult timp. Christopher Skinner și Victoria Principal au divorțat în 1980.

A urmat o relație cu actorul și cântărețul Andy Gibb, fratele cel mic al membrilor trupei Bee Gees. Cei doi s-au întâlnit la „The John Davidson Show”, în ianuarie 1981, însă un an mai târziu, Victoria Principal s-a despărțit de artist. Acesta ar fi avut o problemă cu consumul de droguri și alcoolul. Andy Gibb a murit în 1988, la doar 30 de ani, din cauza unei miocardite.

La acel moment, Victoria Principal era căsătorită cu un alt bărbat, de meserie chirurg plastician, Harry Glassman. Au fost împreună decenii întregi, din 1983 până în 2006, când au divorțat. S-au căsătorit pe 22 iunie 1985, în Dallas, Texas. Ea avea atunci 35 de ani, iar el 42. Deși au fost căsătoriți timp de 21 de ani, cei doi nu au avut copii, potrivit unica.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Banner Axxa
daniel pavel jador colaj instagram 2 jpg
monica gabor jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
image png
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net