Iubești filmele cu magicieni? Atunci nu trebuie să ratezi această serie de pe HBO Max!

Nu știi la ce să te mai uiți pe HBO Max? Ei bine, noi venim cu recomandarea perfectă! Ușor, ușor se apropie toamna, anotimpul în care te poți relaxa în casă la un film, în timp ce servești o ciocolată caldă, iar afară plouă. Este perioada perfectă să te uiți la filme și seriale fantasy, mai ales că Halloween-ul este sărbătoarea reprezentativă a acestui sezon. Filme precum Hobbitul sau Harry Potter rămân iconice și le-am putea viziona din nou de fiecare dată, însă mai există o serie de 3 filme cu magicieni pe care nu trebuie să o ratezi!

Nu trebuie să ratezi această serie de pe HBO Max
Nu trebuie să ratezi această serie de pe HBO Max

„Animale Fantastice”, seria de pe HBO Max pe care să nu o ratezi!

Iubești Harry Potter? Atunci trebuie să vezi „Animale fantastice” de pe HBO Max! Această serie de 3 filme servește ca prequel la universul Harry Potter, reșind să ofere o nouă perspectivă asupra lumii magice creată de J.K. Rowling.

Fiecare film din serie explorează aventurile lui Newt Scamander, un magizoolog pasionat de creaturile fantastice, pe măsură ce călătorește în diverse locuri pentru a studia și proteja aceste ființe magice. Eforturile sale aduc în prim plan o serie de creaturi unice și uimitoare, iar efectele vizuale impresionante reușesc să aducă la viață o lume magică uimitoare care, nu de puține ori, interferează cu lumea reală, cea a oamenilor obișnuiți. 

În timp ce povestea de maturizare a lui Harry Potter a fost spusă de-a lungul anilor 1990, filmele cu Animale fantastice au loc cu 50-65 de ani înainte. Filmul original centrat pe Newt Scamander este plasat în 1927, cu 65 de ani înainte de primul Harry Potter, dar secvențele îi apropie pe cei din prequel de aceste evenimente.

Dumbledore în tinerețe

Primul film din serie, adică „Animale fantastice și unde le poți găsi” este practic o introducere în lumea de atunci. Povestea îl urmărește pe Newt Scamander (interpretat de Eddie Redmayne, cel care a luat Oscarulul pentru interpretarea lui Stephen Hawking în „Teoria întregului”), un magizoolog pasionat, în călătoria sa către New York în anii 1920. Acolo, el ajunge în mijlocul unei serii de evenimente misterioase și haotice care implică creaturi magice scăpate din valiza sa. Împreună cu un grup de aliați improbabili, Newt începe să rezolve puzzle-ul care amenință să dezvăluie comunitatea magică în fața oamenilor obișnuiți.

Al doilea și cel de-al treilea film sunt contiuări, exact ca în stilul seriei Harry Potter. Pe măsură ce povestea evoluează filmele se apropie tot mai mult de realitatea lui Harry Potter prin formarea anumitor personaje esențiale precum magicianul Dumbledore, pe care în seria „Animale Fantastice” îl vedem tânăr (acesta este interpretat de Jude Law din serialul The Pope de pe Netflix).

Am apreciat la această serie modul în care fiecare personaj a fost creat cu o personalitate unică și aparte, exact ca în Harry Potter. Fiecare personaj joacă un rol esențial și fiecare este pus în valoarea. Este o serie de filme cu mult mister, care te pune pe gânduri și deși lucrurile par previzibile, acestea se schimbă în ultima secundă. au loc multe răstunări de situație și te țin în priză. Desigur, pe lângă toate acestea lumea fantastică a animalelor lui Newt este absolut superbă, iar efectele își merită aplauzele.

Încă nu se știe sigur dacă se va mai lansa un al patrulea film din serie, însă dacă așa a fi, acesta cel mai probabil va putea fi văzută după 2026. Totuși, vă recomandăm să începeți cu această serie, înainte de a începe seria Harry Potter, pentru că ordinea cronologică este foarte importantă în urmărirea poveștii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net