Ana Ularu și Marc Rissmann, apariție de senzație la lansarea specială „Spy/Master”. Ținuta actriței a făcut furori

#Exclusiv Click!

Pe 19 mai se lansează, la HBO Max, serialul de 6 episoade "Spy/Master" cu Alec Secareanu și Ana Ularu în roluri principale, alături de o echipa de actori de la noi și de afară foarte îndrăgiți. Miercuri seară serialul a avut și la noi parte de o lansare specială, grijă ne-a adus aminte de perioada comunismului.

Ana Ularu, la premiera serialului HBO Max
Ana Ularu, la premiera serialului HBO Max

Dacă vreți să retrăiți perioada comunismului, nu aveți decât să urmăriți, din 19 mai, serialul HBO Max "Spy/Master", în care personajul principal este interpretat de Alec Secareanu, actorul nominalizat la British Independent Film Awards, cunoscut publicului pentru rolurile din filmul "God's Own Country". Serialul este produs de Proton Cinema și Mobra Films. Alături de el joacă multe vedete printre care Ana Ularu, Elvira Deatcu, Claudiu Bleonț și mulți alții. Scenariul serialului de șase episoade a câte 50 de minute a fost câștigătorul concursului "Write a Screenplay For...".

Echipa serialului
Echipa serialului

Serialul este produs de Proton Cinema și Mobra Films pentru HBO Max. Organizatorii au invitat o mulțime de vedete care au venit dornice să vadă primul episod. Oaspeții au fost întâmpinați cu câteva mașini de epocă, unele dintre ele fiind chiar folosite în serial.

Razvan Simion si partenera lui
Razvan Simion si partenera lui

Cei sosiți și-au putut delecta privirile cu obiecte de pe vremea comunismului, de la pălării, la telefoane cu fir, radiouri, pachete de țigări Carpați, aparate foto ca pe vremuri, reviste Cinema sau Uniunea Sovietică, banane învelite în ziare sau celebra gumă Turbo.

Ana Ularu si sotul ei, actorul Marc Rissmann
Ana Ularu si sotul ei, actorul Marc Rissmann

Printre invitați s-au numărat și actorii din rolurile principale, Alec Secareanu, Elvira Deatcu, care a venit cu soțul dar nu l-a introdus printre colegii ei, Claudiu Bleonț, Ana Ularu însoțită de soțul ei, actorul Marc Rissmann, care joacă și el în serial, Andreea Vasile care a venit cu soțul Tudor Giurgiu, Iulian Postelnicu, Nicu Benea, Doru Cătănescu, Parker Sawyers și mulți alții. La o primă vedere, Ana Ularu a avut parte de o apariție de senzație, cu o ținută desprinsă, parcă, din filmele cu spioni americani!

Alec Secareanu la eveniment
Alec Secareanu la eveniment

Au fost și pe Răzvan Simion cu partenera sa, Ramona Olaru, Alexandru Ion, din "Lia - soția soțului meu", cu soția, Gianina Corondan, Cristina Ciobănașu cu iubitul, Filip Maria, fratele lui Smiley, Feli, Victor Dorobanțu cu iubita, Oase, Dana Rogoz și soțul, Cornel Ilie, influenceri și mulți alții.

Ce se întâmplă în serial?

Acțiunea serualului "Spy/Master" este plasată la apogeul Războiului Rece și prezintă o săptămână din viața lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu și cel mai important consilier al acestuia.

Totuși, Godeanu nu se ascunde. Este agent dublu și trebuie să scape din România și de Ceaușescu înainte ca acoperirea lui să fie compromisă. Având doar o șansă de a rămâne în viață, el se folosește de o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi în Statele Unite. Ajutat de o agentă sub acoperire și fosta iubită (Svenja Jung, Deutschland '89), dar și de un agent CIA (Parker Sawyers, Southside with You), Godeanu trebuie să evite agenții KGB și spionii propriei țări (Ana Ularu și Laurențiu Bănescu), fiind complet conștient că dezertarea îi pune familia în pericol de moarte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net