Ana Ularu, actriță într-un nou serial de acțiune, „Spy/Master”

Cunoscuta și îndrăgita actriță Ana Ularu, revine în atenția telespectatorilor cu un nou rol, într-un serial de acțiune, „Spy/ Master". De data aceasta, interpretează rolul lui Carmen, o agentă KGB, care împreună cu colegul Laurențiu Bănescu îl urmărește pe personajul principal.

Ana Ularu, rol în „Spy/ Master"
Ana Ularu, rol în „Spy/ Master"

Ce rol are actrița Ana Ularu în „Spy/Master” de pe HBO

Pe parcursul a șase episoade, telespectatorii HBO Max o vor vedea pe Ana Ularu (35 de ani) în serialul „Spy/Master", unde are obligația de a-l urmări pe Victor Godeanu (Alec Secăreanu, „God's Own Country"), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu (Claudiu Bleonț).

Unde s-a filmat „Spy/Master”

Serialul s-a filmat atât în România, cât și în Ungaria. Pentru prima dată în istoria Festivalului Internațional de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante din lume, un serial românesc a fost inclus în categoria „Berlinale Series”. „Spy/Master” este o producție Max Original, care a avut premiera mondială pe 20 februarie, în cadrul unui eveniment dedicat, la care au participat peste 270 de invitați. Printre actorii care au participat la premieră s-au numărat: Alec Secăreanu, Ana Ularu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Andreea Vasile, Laurențiu Bănescu, Alexandra Bob, alături de scriitoarele Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizorul Chris Smith și producătorii Warner Bros.

Ana Ularu la festival
Ana Ularu la festival

„Premiera „Spy / Master", în cadrul unui festival atât de important precum Berlinale, a fost o mare bucurie pentru noi. Evenimentul a fost sold out într-un minut de când au apărut biletele pe site-ul festivalului. Interesul pentru serial și reacțiile de după vizionare ne-au demostrat că publicul de festival e deschis și la povești cu arcuri mai lungi și fire narative care încep aici și se vor continua la câteva luni după, acasă pe platforma de streaming", a spus Ioanina Pavel, producător creativ al serialului „Spy / Master".

Ana Ularu a fost vedetă Pro TV

Actrița a debutat în anul 1995, la doar 10 ani, în pelicula „Meurtres par procuration", iar apoi a jucat în „Italiencele", „Damen tango" sau „Magnatul". În anul 2007, Ana Ularu primește rolul Alexei Iacob în „Cu un pas înainte", de la Pro TV, producție în care a jucat timp de 13 episoade.

Producțiile în care Ana Ularu a jucat alături de marii actori de la Hollywood

Ana Ularu a avut parte și de roluri la Hollywood, jucând în „Anaconda 4: Drumul sângelui", „Serena", cu Bradley Cooper și Jennifer Lawrence,  „Infernul” cu Tom Hanks, dar și în  „Siberia" cu Keanu Reeves. De asemenea, aceasta a mai făcut parte din distribuția serialului „Orașul de smarald”, producție care s-a bucurat de un real succes.

Keanu Reeves și Ana Ularu au fost colegi
Keanu Reeves și Ana Ularu au fost colegi

Ana Ularu, discretă cu privire la viața sa sentimentală

Cu toate că se bucură de succes, actrița Ana Ularu preferă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre viața sa sentimentală. Nu vrea să vorbească despre acest subiect, însă, înainte de pandemie, în 2018, s-a afișat cu iubitul la Gala UCIN, de la TNB. Actrița, care a jucat cu nume mari de la Hollywood, printre care Bradley Cooper și Tom Hanks, trăia atunci o poveste de dragoste cu un român, pe nume Ștefan Eremia, solist în trupa „Greetings Sugar". De altfel, Ana Ularu a apărut în videoclipul piesei „Greener", videoclip pe care trupa l-a filmat în 2016.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net