Ce s-a întâmplat cu îndrăgiții Soso, Alida, Andreea sau Ernest. Cum arată acum viața lor la 20 de ani de la Big Brother

Ultima actualizare:

Pe 16 martie se împlinesc 20 de ani de când Prima TV a lansat Big Brother, cel mai cunoscut și îndrăgit reality show. Era o premieră în România: 12 tineri erau închiși într-o casă și apoi supravegheați de camerele de luat vederi. A trecut o eternitate de atunci, iar viețile lor arată foarte diferit decât ne-am fi așteptat.

banner big brother png

Click! a stat de vorbă cu Violeta Ivu, fata cu pelerina din fosta casă Big Brother de acum 20 de ani. Am aflat că și-ar dori să se reunească pentru un eveniment special. Dacă vă mai amintiți, primul sezon a început pe 16 martie 2003 și s-a încheiat la 6 iulie 2003, având o durată de 112 zile.

O parte din concurentii Big Brother
O parte din concurentii Big Brother

Show-ul a fost prezentat de Andreea Raicu și Virgil Ianțu, iar câștigătorul a fost Sorin Fișteag, cunoscut drept "Soso".

Sorin "Soso" Fișteag  primul castigator
Sorin "Soso" Fișteag primul castigator

Dintre concurenți îi amintim pe Adrian, DJ, din Melinești, Dolj, Alida Mocanu, fosta studentă, acum reporter, din Ploiești, Andreea Vasile, atunci studentă, acum actrița, din Râmnicu Vâlcea, Costel din Jibou, Zalău, pe atunci administrator, Ernest Francisc Takacs din Petroșani, pe atunci student, acum vedetă la Kanal D, Florin Staicu din Brașov, pe atunci supervizor de schi și snowboard, Iulia, din Baia Mare, pe atunci economist, Izabela din Satu Mare, pe atunci lucra ca barman, Nicolae "Mumu" Covle din Oradea, care lucra că administrator, Nadira, din Iași, care a încercat o carieră că prezentator meteo și a renunțat, Sorin "Soso" Fișteag, fost student din Reșița, care acum este doctor prin Germania, și Violeta Ivu, pe atunci regizor din București, care lucrează și acum în televiziune și cu care am vorbit despre acest fenomen media.

„Big Brother” - După 20 de ani! Violeta, „fata cu pelerina” strigă adunarea!

„20 de ani de la Big Brother! 20 de ani de la cea mai interesantă experiență a tinerețîi mele! Începând cu preselecțiile, continuând cu săptămâna de răsfăț de la hotel de dinainte de începerea showlui, aventură din Casă BB, dezamăgirea pe care am simțit-o când am fost votată și eliminată, fericirea și împlinirea pe care am trăit-o mulți ani după emisiune pentru că trupa VERSO (în care cânta iubitul ei și a apărut în videoclip) a devenit cunoscută.

Iată că, după 20 de ani, sunt Producător General la emisiunea ”Dragoste de România”, de la Metropola, TV. Emisiunea este prezentată de actrița Cezara Munteanu și se bazează pe reportaje despre oameni deosebiți, care ne reprezintă țara cu mândrie, iubitori de tradițîi și obiceiuri, meșteri populari, olimpici, campioni, artiști. Experiența Big Brother a fost precum un roller coaster pentru mine.

Violeta Ivu
Violeta Ivu

Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri în decurs de câteva luni. Am trăit un amalgam de sentimente. Am învățat și înțeles multe despre mine, cea de atunci, mi-am făcut prieteni. Sunt o nostalgică! Pe peretele din biroul meu de acasă, stă la loc de cinste un panou cu articole decupate din ziarele și revistele de atunci!”, ne a povestit Violeta Ivu.

Ce mai fac foștii concurenți?

Ernest foto Kanal D
Ernest foto Kanal D

Dacă Violeta a ales să stea în spatele camerelor, Ernest este în continuare vedetă la Kanal D și are propria emisiune ”În căutarea adevărului”. „Cu toții putem trece, chiar dacă nu ne dorim, prin momente de cumpănă, care ne pot schimba viața, nu într-un sens bun. Dacă nu suntem vigilenți, se pot întâmpla lucruri neplăcute atunci când minciuna, invidia, lăcomia își spun cuvântul. Denaturarea adevărului poate distruge vieți. Noi demonstrăm, cu fiecare ediție a acestei emisiuni, că minciuna are picioare scurte”, spune Ernest. Carismaticul concurent de la Big Brother poate fi văzut în noul sezon al emisiunii “În căutarea adevărului”, un program TV în care intrigile cele mai surprinzătoare îi vor ține cu sufletul la gură pe telespectatori.

Andreea Vasile actrita
Andreea Vasile actrita

Alida a încercat mai multe variante și iată că până la urmă a ales-o pe una dintre acestea. Acum este reporter de televiziune la Digi 24.

Andreea Vasile s-a îndreptat către actorie și a jucat într o mulțime de producții de film și televiziune, cel mai recent rol al său fiind cel din comedia ”Ramon”. A devenit mama, a primit multe oferte de televiziune și nu-i place să i se spună că a aparut în Big Brother.

Nadira a flirtat şi ea pentru o perioadă cu televiziunea. Această a prezentat timp de un an rubrica Meteo de la Prima TV, fiind apoi înlocuită.

Adrian a cochetat pentru o scurtă perioadă cu muzică, a lansat un videoclip și apoi a dispărut din peisaj.

Florin Staicu s-a însurat, are doi copii și, la un moment dat, conducea împreună cu soția lui o grădiniță. Și-a păstrat pasiunea pentru sporturile de iarnă și încă mai preda ore de schi.

Izabela a dat uitării vremurile în care se dădea în spectacol la televizor şi s-a cuminţit. La un moment dat, această lucra la Poliţia de frontieră din Satu Mare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net