Ernest a fost atacat pe stradă din cauza emisiunilor sale: «Am avut momente neplăcute»


    Ernest prezintă două emisiuni la Kanal D, „Ochii din umbră” şi „În căutarea adevărului”
Ernest prezintă două emisiuni la Kanal D, „Ochii din umbră” şi „În căutarea adevărului”

Ernest, fost concurent la „Big Brother”, actualmente vedetă Kanal D, ne-a acordat un interviu în exclusvitate despre cum îşi riscă viaţa prezentând cele două emisiuni de la postul turcesc. În plus, Ernest a povestit, pentru Click!, cum a fost atacat pe stradă și care mai sunt relaţiile lui cu foştii colegi de reality-show de la Prima TV.

Click!: Prezinţi două reality-show-uri la Kanal D, „Ochii din umbră” şi „În căutarea adevărului”. Când ai timp să le faci pe amândouă şi să mai stai şi cu familia?

Ernest Takacs: Din păcate nu-mi rămâne foarte mult timp pentru familie, programul filmărilor fiind unul foarte încărcat şi pe această cale mulţumesc familiei mele pentru că mă susţine, că îmi e alături în ceea ce fac și că îmi înţelege profesia.

Ce crezi despre sinceritate? Trebuie spus întotdeauna adevărul?

În 99% dintre cazuri, da, e bine să spui adevărul, pentru că dacă nu o faci, te „complici” pe parcurs, dar mai sunt şi câteva situaţii ieşite din „comun” care necesită o variantă „ocolitoare” a adevărului, din dorinţa de a-i proteja pe cei dragi.

Ai avut vreodată probleme pe stradă din cauza unor telespectatori deranjaţi de ceea ce văd în emisiunile prezentate de tine?

Din fericire, odată cu trecerea anilor, au fost din ce în ce mai puţine probleme de acest gen. Dar da, cândva au existat şi astfel de situaţii neplăcute, iar unii oameni nu au ştiut să facă diferenţa între latura mea profesională şi viaţa personală, le-au amestecat puţin şi nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ. Cu toate acestea, pentru mine e foarte important să primesc un feedback din partea oamenilor, fie că e pozitiv sau negativ, pentru că din ambele ai de învăţat. Important e să nu fie depăşită limita bunului simţ.

Ce ai face dacă ai fi atacat pe stradă?

În 99% dintre cazuri aş încerca să temperez lucrurile, să nu răspund cu aceeaşi monedă pentru că, în general, oamenii care ar face aşa ceva au, cu siguranţă, nişte „scăpări” şi intrând în jocul lor, nu ai face decât să le alimentezi acţiunile. Mai sunt şi câteva cazuri rare când realizezi că oricât de frumos te-ai purta, „omul” nu înţelege şi atunci ripostezi, dar nu la modul agresiv. Am avut şi momente de acest gen, neplăcute, şi am fost nevoit să ridic vocea ca să temperez persoana cu „apăsări”.

Ernest petrece cât mai mult timp cu fiul lui

Ai facut vreodată karate sau alte sporturi?

Nu am făcut karate, dar alte sporturi da, însă nu la nivel de performanţă. Am practicat înot, ciclism, fitness, la nivel de amator.

Adriana și Ernest Takacs
Adriana și Ernest Takacs

Nu eşti foarte monden, ce faci în timpul liber?

Timpul liber este un „lux” şi atunci când îl deţin, încerc pe cât posibil să mă odihnesc, să fiu „de familie”, mai ales să petrec timp cu fiul meu (Alex, 5 ani – n.r.) care are nevoie de toată energia mea. Şi în restul puţinului timp liber pe care îl am trebuie să mă „îngrijesc” şi eu, mă refer aici la a merge la sală, la frizer și la cumpărături.

Păstrezi legătura cu foştii tăi colegi din reality-showul „Big Brother”?

Din păcate, odată cu trecerea anilor, am păstrat legătura din ce în ce mai puţin cu foştii mei colegi, pentru că sunt, totuşi, mai bine de 15 ani de atunci… Mai vorbesc cu Mumu (Nicolae Covle – n.r.), cu Adrian (Demetrian – n.r.), foarte rar cu Alida (Mocanu – n.r.) și cu Andreea Vasile când ne mai intersectăm pe la filmări.

Citește și:

Ernest, despre «Big Brother»: «Adrian Sîrbu a refuzat formatul»

Ernest s-a însurat: «Am intrat în rândul lumii»

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png