Ce bine arată Andreea Vasile la 13 ani după ce a apărut la Big Brother

Ultima actualizare:
Andreea Vasile (dreapta), alături de o altă tânără actriță foarte talentată, Diana Cavallioti
Andreea Vasile (dreapta), alături de o altă tânără actriță foarte talentată, Diana Cavallioti

”Fițoasa” din prima ediție a show-ului Big Brother, difuzat de Prima Tv, s-a transformat de-a lungul anilor într-una din cele mai apreciate tinere actrițe din România. Andreea Vasile, ”fata de bani gata” care nu prea a reușit să atragă simpatia telespectatorilor, s-a reinventat, iar acum se regăsește pe lista scurtă a multor regizori de teatru și film.

Printre actorii prezenți la Gala Premiilor Gopo 2016, decernate luni, 28 martie, la Teatrul Național din București, s-a numărat și Andreea Vasile, o mai veche cunoștință a amatorilor de reality show-uri din România, pe cariera căreia n-ar fi pariat nimeni în urmă cu 13 ani.

Andreea Vasile a intrat în atenția publicului în 2003, odată cu prima ediție a show-ului Big Brother, când s-a lăsat filmată 24 de ore din 24 în casa Fratelui cel mare. ”Fata de bani gata”, ”fițoasa”, ”cea care i-a frânt inima lui Soso”, Andreea a fost numită oricum, pe parcursul show-ului, numai simpatică nu.

După încheierea emisiunii, Andreea și-a încercat norocul în televiziune, la un canal muzical, însă în scurt timp s-a reorientat spre teatru, iar de atunci își construiește cu atenție cariera. Fosta logodnică a lui Bendeac nu mai are nimic în comun cu puștoaica îngâmfată din casa Big Brother.

”Sunt drumuri și drumuri în viață. Acum Andreea a ajuns actriță. Și asta o spun eu, care sunt foarte rău la critică și foarte nemilos. Dar acum spun: Andreea Vasile, Adela Popescu și încă două nume sunt viitoarele staruri ale actoriei românești. Bravo, Andreea! Sunt onorat că am fost logodnicul tău (și, da, n-am uitat ca ți-am dat foc la baie încercând să curăț cada). Sunt fericit că, deși ai tăi ți-ar lua mâine un Mercedes, tu stai cu Golful 4 până când o să îți iei altceva din banii tăi”, a lăudat-o Bendeac pe blogul personal pe Andreea.

La Gala Premiilor Gopo, actrița în vârstă de 33 de ani a făcut senzație într-o rochie neagră, lungă, cu un umăr dezgolit, și sandale stiletto aurii. Andreea poate fi văzută în acest moment în mai multe piese de teatru de la Metropolis și Godot Café- Teatru și a făcut parte din distribuția filmului-eveniment semnat de Tudor Giurgiu despre sinuciderea procurorului Cristian Panait.


    Andreea Vasile (dreapta), alături de o altă tânără actriță foarte talentată, Diana Cavalliotifoto: Adi Marineci
Andreea Vasile (dreapta), alături de o altă tânără actriță foarte talentată, Diana Cavalliotifoto: Adi Marineci

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net