Ernest a așteptat 9 ani ca să o ceară în căsătorie pe Adriana. Motivul pentru care renunțat cu greu la viața de burlac

Ultima actualizare:

Ernest Takacs a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Big Brother, difuzată de postul de televiziune Prima, în urmă cu mai bine de 18 ani. În prezent, lucrează la Kanal D și este mulțumit de viața pe care o are, din toate punctele de vedere. 

Ernest a renunțat cu greu la viața de burlac
Ernest a renunțat cu greu la viața de burlac

O lume întreagă îl cunoaște pe Ernest prin prisma emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, însă nu sunt știute la fel de multe amănunte despre viața sa personală. 

Ernest Takacs are o relație cu Adriana de aproape 20 de ani și sunt căsătoriți de aproximativ zece ani. Au împreună un băiețel care le face viețile mai frumoase. Prezentatorul a mărturisit că Adriana l-a cucerit prin frumusețea ei și naturalețea de care a dat dovadă dar și prin răbdarea cu care abordează orice problemă. Ernest nu a renunțat ușor la viața de burlac și a cerut-o în căsătorie după 9 ani de relație! 

Întrebat care a fost motivul pentru care a așteptat atât de mult până să îi adreseze marea întrebare, Ernest a declarat că o relație adevărată are nevoie de mult timp pentru a fi una solidă, conform Viva!.

"Atunci am simțit să fac acest pas… Nu a fost ceva programat. Ne-am dorit să avem copii, să ne întemeiem o familie. Cererea în sine a fost un gest spontan, venit într-un moment fără o însemnătate deosebită sau orchestratădupă o lungă cugetare. Știam că ea își dorește foarte mult asta și nu aș fi putut să o surprind decât într-un moment banal. Trebuie să recunosc că e greu să-i faci o surpriză soției mele, pentru că se prinde imediat", a povestit Ernest. 

Ernest a dezvăluit că el și Adriana au avut o nuntă atipică. La fericitul eveniment au participat doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați, iar la petrecere atmosfera a fost una lejeră și s-a ascultat muzică rock. În plus, mirii nu au respectat tradițiile, excepție făcând doar cea legată de furatul miresei. Cununia religioasă a avut loc pe un ponton, iar nuntații au ascultat cântecele celor de la Metallica, în așteptarea Adrianei, a povestit prezentatorul. 

Ernest a cunoscut-o pe Adriana atunci când avea douăzeci de ani. Prima lor întâlnire a fost una bizară, după cum a declarat Adriana. 

Cum s-au cunoscut Ernest și Adriana 

Adriana a mers în vizită la Ernest, un prieten comun al iubitului său de la acea vreme, și a fost surprinsă când a descoperit că cel care avea să îi devină soț a răspuns la ușă fiind îmbrăcat doar într-o pereche de boxeri. 

"Am venit în București pentru că de loc sunt din Focșani și ne-am sunat. Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde stătea el pe atunci. Am mers cu iubitul meu de atunci la el. M-a șocat că atunci când am bătut la ușa, mi-a răspuns în boxeri. Și mi-a zis cu nonșalanță că așa stă el prin cameră”, declara Adriana. 

  Poți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net