Ana Ularu s-a măritat în secret cu un actor german şi are o fetiţă: „Viața mea s-a schimbat major"

Ultima actualizare:

Puţini sunt actorii români consacraţi internaţional, iar Ana Ularu (37 de ani) este una dintre aceştia. Trăieşte poate una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii, atât din punct de vedere artistic, cât şi personal - în ultimii ani a avut parte de multe schimbări: s-a cunoscut cu un actor german, Marc Rissmann (43 de ani), care i-a devenit între timp soţ, şi este mamă. Cei doi au o fetiţă.

Şi-a cunsocut soţul, şi el actor, într-un muzeu

În prezent, viața Anei Ularu este împărțită între București, Berlin și Los Angeles. S-a măritat cu actorul german Marc Rissmann şi cei doi au o fetiţă. A povestit cât de mult i s-a schimbat viaţa în ultimii ani, într-un interviu acordat recent pentru revista Formula AS. Cum declarațiile sale despre viața personală sunt extrem de rare, e un adevărat eveniment.

„Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria «plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri». Pentru că soțul meu e tot actor, adesea suntem întrebați «Și pe ce platou de filmare v-ați întâlnit?». Nu ne-am întâlnit pe nici un platou de filmare, ci într-un muzeu. Ceea ce e foarte frumos, fiindcă eu nu prea cred în romanțele de platou, mi se par așa o trivialitate. Noi am avut șansa să ne cunoaștem într-un mod foarte de modă veche, dincolo de vulnerabilitățile actorului aflat pe un platou de filmare”, a povestit Ana Ularu, pentru Formula AS.

De asemenea, Ana Ularu a oferit câteva informaţii şi despre noul rol din viaţa personală: cel de mamă: „De ceva vreme, toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței și, în general, programul ni-l facem în jurul ei. Timpul nostru, al părinților, e cât doarme ea la prânz și seară, după ce se culcă. Cel puțin în perioada asta, principala noastră ocupație e crescutul copilului. Asta e cel mai important. Așa că și o zi liberă înseamnă tot timp împreună. Dacă vremea permite, ducem fetiță cât mai mult afară din casă: mergem în parcuri, ne jucăm împreună, ne dăm pe tobogane împreună... În ultima vreme, ne-am dat pe tobogan pe săturate - ceea ce îmi doream demult, doar că acum am o scuză, am pretextul perfect. Mergem prin muzee, descoperim împreună expoziții, cafenele, librării... Mai ales dacă suntem într-un oraș străin, pur și simplu o luăm la pas și explorăm lumea”.

În ceea ce privește viața personală, e și la acest capitol în mare forță. Colaborează cu marile companii internaționale de streaming video. A jucat în „Familia Borgia” (pentru HBO), în „The Power” și în „Jack Ryan” care i-a adus și nominalizare Emmy (pentru Amazon Prime), în „Emerald City” (pentru NBC) - film inspirat de povestea Vrăjitorul din Oz, în „Tribes of Europa” (pentru Netflix), în „Alex Rider” (pentru Sony International), iar acum se pregătește lansarea noului serial din a cărui distribuție face parte: „Spy/Master” (cu HBO Max). De asemenea, este în rpegătire încă o premieră pentru Netflix, „Palomino”.

În ceea ce privește serialul „Spy/ Master”, acesta are şase episoade şi s-a filmat anul trecut atât în România, cât și în Ungaria. Pentru prima dată în istoria Festivalului Internațional de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante din lume, un serial românesc a fost inclus în categoria „Berlinale Series”. În „Spy/ Master”, Ana Ularu este Carmen, o agentă KGB, care are un rol cheie în desfăşurarea acţiunii.

„Spy/Master” este o producție HBO Max Original şi a avut deja premiera mondială, în data de 20 februarie, în cadrul unui eveniment dedicat, la care au participat peste 270 de invitați. Printre actorii care au participat la premieră s-au numărat Alec Secăreanu, Ana Ularu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Andreea Vasile, Laurențiu Bănescu, Alexandra Bob, alături de scriitoarele Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizorul Chris Smith și producătorii Warner Bros. Din distribuție a făcut parte și, surpriză, soțul actriței, de origine germană, Marc Rissmann (42 de ani), cunoscut din celebrul serial „Game of Thrones”.

A jucat în peste 50 de filme, face şi teatru

Pentru Ana Ularu, pasiunea pentru teatru și cinematografie e moștenire de familie, căci ambii părinți sunt de profesie scenografi. A absolvit Actoria la UNATC în 2008, la clasa prof. Florin Zamfirescu, iar doi ani mai târziu a absolvit un master în Arta actorului. Cariera artistică a început însă mult mai devreme. A debutat la vârsta de 9 ani în producțiile franceze „Meurtres par procuration” și „Passion Mortelle”. Până acum a interpretat roluri în peste 50 de filme, scurtmetraje sau producții de televiziune, atât proiecte europene, cât și americane, precum „Inferno”, al treilea film din franciza „The DaVinci Code/Codul lui DaVinci”, unde a avut un rol-cheie și a fost colegă cu Tom Hanks, și „Siberia”, unde a interpretat rolul principal şi l-a avut partener pe Keanu Reeves. În România, a colaborat cu regizorii Cristian Mungiu, Radu Muntean, Bogdan George Apetri, Călin Peter Netzer, Stere Gulea, Anca Damian, Andrei Crețulescu şi Radu Gaciu. Poate fi întâlnită și la teatru. În prezent joacă în spectacolele „O intervenție” și „Constelații” (Teatrul Act), roluri pentru care a primit, respectiv a fost nominalizată la Premiul UNITER pentru cea mai bună actriță, alături de premii în alte festivaluri. Pe scenă, primul rol a fost Lolita, alături de Ștefan Iordache, în regia Cătălinei Buzoianu. Din proiectele de televiziune ale Anei amintim şi serialul „Cu un pas înainte” (PRO TV).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net