Documentarul de pe Netflix inspirat din fapte reale. Are o poveste extrem de captivantă care te va lăsa fără cuvinte

Platforma de streaming Netflix aduce în atenția utilizatorilor un nou documentar care să le capteze atenția și să-i fascineze. Inspirată din fapte reale, producția are trei episoade menite să-i lase pe abonați cu gura cascată. Curios? Iată despre ce documentar este vorba.

Documentarul de pe Netflix care te va lăsa cu gura căscată / foto: Pixabay
Documentarul de pe Netflix care te va lăsa cu gura căscată / foto: Pixabay

Utilizatorii platformei de streaming Netflix au rămas șocați după ce au urmărit noul documentar „American Nightmare” („Coșmarul american” n.r). Producția, inspirată din fapte reale, care are trei episoade, spune povestea cuplului format din Denise Huskins și Aaron Quinn.

Așadar, „Coșmarul american” prezintă poveștile protagoniștilor, Denise Huskins și Aaron Quinn, care ne vor spune adevărul despre un caz de răpire. „În 1015, cuplul Denise Huskins și Aaron Quinn a fost atacat la domiciliu în timpul nopții. După ce Denise a fost răpită, Aaron a devenit suspent”, este descrierea documentarului pe platforma de streaming Netflix.

Ce s-a întâmplat cu adevărat? Pe 25 martie 2015, Denise a fost răpită din locuința în care locuia cu iubitul. Întâmplarea a avut loc în orașul Vallejo, California. Timp de două zile, tânăra, care la vremea respectivă avea 29 de ani, a fost drogată și violată de răpitorul ei într-o casă, înainte de a fi eliberată în apropierea locuinței părinților ei. Evenimentele care au urmat aveau să le pună la încercare dragostea, rezistența și credința în sistemul de justiție.

„Cosmarul american” poate fi vizionat pe Netflix

Și asta deoarece anchetatorii nu au dat crezare poveștii ieșite din comun, iar partenerul ei de viață a devenit suspectul principal. Ce s-a întâmplat în final? Cine este adevăratul făptaș? Ei bine, dacă ești curios, poți viziona documentarul pe platforma de streaming Netflix.

Unii dintre cei care au urmărit producția au mărturisit că au fost „dependenți”, în timp ce alții au au mărturisit că au fost șocați de modul în care au acționat autoritățile care s-au ocupat de caz. „Tocmai am terminat de vizionat documentarul American Nightmare de pe Netflix. Fără îndoială, cel mai bun documentar pe care l-am văzut vreodată. Povestea este demențială și am rămas cu gura căscată în permanență. Este, de asemenea, o lecție valoroasă despre incompetența și corupția poliției/FBI!”,

„Tocmai am terminat American Nightmare de pe Netflix și sunt într-o stare de șoc”, și-au spus părerile unii dintre cei care au văzut documentarul, pe platforma X (fostul Twitter).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net