Netflix lansează vineri unul dintre cele mai așteptat filme ale anului 2024

După ce pelicula „Society of Snow”, lansat în urmă cu câteva zile, a avut un succes uriaș în România, un alt film, mult așteptat este lansat vineri și în țara noastră. Este vorba de „Lift”, tradus pentru România „Jaf în zbor” este un film cu mult suspans. Din distribuție face parte și Ursula Corbero celebra „Tokyo” din filmul fenomen „Casa de Papel”.

image

O oră și 44 de minute de suspans

Premiera internațională a avut loc pe data de 25 august 2023, iar vineri, 12 ianuarie 2024 se lansează și în România. „Lift” este un film a cărui acțiune se desfășoară în timpul unui zbor. O echipă internațională de hoți, condusă de Cyrus Whitaker (Kevin Hart), se pregătește să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion de pasageri care zboară la o altitudine de 12.000 de metri.

Filmul îi are în distribuție pe Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, interpreta rolului Tokyo, din seria Casa de Papel, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno și Sam Worthington. dar și Jean Reno ori Sam Worthinghton.

„Griselda”

La 25 ianuarie, Netflix va lansa și „Griselda”, o miniserie inspirată din viața Griseldei Blanco din Columbia, femeia care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istoria drogurilor.

În anii '70 – '80, în Miami, Griselda Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „The Gothmother” („Nașa”).

În rolul pricipal joacă Sofia Vergara, ea fiind și directorul exectiv al producției. Miniseria a fost creată de Eric Newman, realizatorul serialelor „Narcos” și „Narcos: Mexic”.

Despre Society of Snow, filmul care are la bază o poveste reală și care domină topul Netflix pe tot mapamondul, inclusiv în România, se spune deja că are mari șanse la câștigarea unui Oscar, cel puțin la categoria cel mai bun film străin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net