Serialul fabulos cu care a dat lovitura fratele actorului din „Singur Acasă”, Macaulay Culkin. Cât de mult seamănă cei doi

Ultima actualizare:

„Succession” („Succesiunea” n.r), inspirat de povestea reală a mogulului media Rupert Murdoch, a fost desemnat cel mai bun serial dramă la gala Premiilor Emmy, care s-au decernat la Los Angeles. Grație rolului său, Kieran Culkin, fratele mai mic al lui Macaulay Culkin, a devenit un adevărat star.

Serialul fabulos cu care a dat lovitura Kieran Culkin / Foto: Colaj PRofimedia/GettyImages
Serialul fabulos cu care a dat lovitura Kieran Culkin / Foto: Colaj PRofimedia/GettyImages

După ce a obținut patru Globuri de Aur, apreciatul serial HBO „Succession” a dat lovitura și la Premiile Emmy, obținând șase trofee, printre care și cel pentru cel mai bun serial dramă. Actorii Matthew Macfayden, Sarah Snook și Kieran Culkin au primit, de asemenea, premii Emmy pentru performanțele lor din serial. Astfel, ca și fratele său mai mare, Kieran Culkin (41 de ani) a devenit un adevărat star și se bucură de o popularitate tot mai mare.

Fratele mai mic al lui Macaulay Culkin a fost destul de agitat și de emoționat să urce pe scenă pentru a-și primi trofeul. Actorul a dedicat premiul Emmy mamei sale, dar și soției. „Îi mulțumesc mamei că mi-a dat viață și pentru copilăria mea, care a fost grozavă. Îi mulțumesc frumoasei mele soții pentru că-și împarte viața cu mine și pentru că mi-a dăruit doi copii minunați”, a spus Culkin, potrivit filmnow.ro.

A jucat împreună cu fratele său

Cuplul are doi copii pe Kinsey, de 4 ani, și Wilder, de 2 ani, iar Kieran Culkin a vorbit anterior despre mândria sa de a fi tată și despre faptul că urăște să fie departe de copiii săi. Kieran și Jazz Charton (35 de ani) sunt căsătoriți din 2013 și deși sunt deja părinții a doi copii, actorul a mărturisit că ar mai vrea încă unul.

Kieran Culkin a intrat în lumea filmului încă din copilărie și a jucat alături de fratele său cu doi ani mai mare, Macaulay, în „Singur acasă” 1 și 2. Cu rolul primit în serialul de succes „Succession”, în anul 2018, a devenit din ce în ce mai popular și un adevărat star la Hollywood.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net