Cum arată acum fratele lui Macaulay Culkin , micuţul care uda mereu patul în “Singur acasă”

image
Macaulay Culkin, fratele lui Kieran, este eroului celebrului film "Singur acasă"

Toată lumea îl ştie pe micuţul Fuller, cu ochelari uriaşi, iroizat pentru că uda mereu patul în celebrul film “Singur acasă”. În faimoasa comedie, el era verişorul mai mic al lui Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, dar în realitate este chiar fratele acestuia, Kieran Culkin.

Fratele lui Macaulay Culkin , micuţul care uda mereu patul în “Singur acasă, este astăzi un tânăr chipeş, de nerecunoscut. În celebra comedie, acesta juca rolul bietului Fuller, cu ochelari uriaşi,, de care râdea toată familia. În prezent, Kieran Culkin are 36 de ani şi este un actor foarte talentat.

El a fost nominalizat la premiile Globurile de Aur la categoria cel mai bun actor de serial. Din păcate, a pierdut trofeul, însă a revenit în atenţia publicului din întreaga lume, cu prilejul galei, care a avut loc duminica trecută. Fratele lui, Macaulay Culkin (38 de ani), care a jucat rolul simpaticului Kevin McCallister în “Singur acasă”, nu a ratat ocazia să facă glume pe seama fratelui său mai mic, spunând că nici măcar nu a ştiut că fusese nominalizat la mult râvnitele premii. “Fratele meu e atât de chipeş”, a mai spus Macaulay. Kieran s-a remarcat pentru rolul pe care îl face în serialul de televiziune Macaulay, al cărui prim sezon a fost difuzat în 2018. Macaulay şi Kieran sunt doi dintre cei şapte copii ai lui Christopher Cornelius Culkin şi ai Patriciei Brentrup. ceilalţi fraţi ail or sunt: Rory, de 29 de ani, Shane, de 43 de ani, Christian, de 31 de ani, şi sora Quinn, de 34 de ani. Celelalte două surori ale lui Macaulay şi Kieran au murit: Dakota a fost ucisă de o maşină în 2008 şi Jennifer a murit în 2000. Fratele lui Macaulay Culkin , micuţul care uda mereu patul în “Singur acasă, este astăzi de nerecunoscut.

image
Kieran Culkin, fratele lui Macaulay, este în prezent un bărbat chipeş
image
Macaulay Culkin, fratele lui Kieran, este eroului celebrului film
BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
catalin chereches primar baia mare facebook jpg
Andrzej Duda FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg