Comedia de top care a fost lansată pe Netflix. Filmul a făcut furori la cinema în 2024

Ultima actualizare:

O comedie românească, aflată pe locul 2 în box-office în România și pe a 6-a pozitie în topul filmelor realizate după Revoluție, lansată toamna trecută în cinematografe, poate fi vizionată acum pe platforma de streaming Netflix. Mai exact, este vorba despre pelicula „Nuntă pe bani”, în care Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu interpretează rolurile principale.

Comedia de top care a fost lansată pe Netflix / foto: Pixabay
Comedia de top care a fost lansată pe Netflix / foto: Pixabay

Comedia aflată pe locul 2 în box-office

Miercuri, pe data de 7 februarie, o comedie românească a fost urcată pe platforma de streaming Netflix. În anul 2023, filmul „Nuntă pe bani” a ocupat locul al doilea în ceea ce privește numărul de spectatori înregistrați pentru o producție autohtonă, cu un total de 371.698 de vizionări. În prezent, ocupă locul șase în topul filmelor realizate după Revoluție. Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu interpretează rolurile principale în comedia aflată pe locul 2 în box-office.

„Suntem foarte încântați să vă dăm vestea că filmul Nuntă pe bani este disponibil pe Netflix în România din 7 februarie. Filmul a fost făcut pentru spectatori, așa că orice ocazie de a-l arăta este o mare bucurie. Vom reveni foarte curând cu vești și pentru cei din diaspora care ne urmăresc”, declara Mircea Bravo, relatează Adevărul.ro.

Nunțile sunt o afacere profitabilă, mai ales dacă este necesară o sumă mare de bani. Îți place sai nu, te însori sau te măriți și scapi de datorii. Cel puțin asta este personajului principal Mircea, care răște nunțile și nu se ferește să facă public acest lucru. Și totuși, Mircea este victimă a propriilor decizii proaste și trebuie să restituie o sumă mare de bani. Singura soluție? Propria nuntă.

Ceea ce urmează este o cursă contra cronometru pentru a găsi un loc de desfășurare, nași și invitați. Filmul de comedie este regizat de Cristian Ilișuan. „Nuntă pe bani” a adus peste 101.000 de români în sălile de cinema din întreaga țară, după primul weekend de la lansarea în cinematografe, iar biletele vândute în presale au fost în jur de 38.000.

„Nuntă pe bani”, disponibil acum pe Netflix

Vă mulțumim, oameni frumoși. Sunteți cea mai tare comunitate! Peste 100.000 de oameni au mers la cinema să vadă filmul Nuntă pe bani. Noi v-am invitat la cinema, iar 100.000 dintre voi ați decis să vă ridicați din pat, să cumpărați bilet și să aveți încredere în noi. Vă recomandăm în continuare să veniți la cinema, să aveți parte de 96 de minute de relaxare și stare de bine” a fost mesajul transmis de Mircea Bravo, într-un videoclip alături de Bunica și Alexandra Spătărelu.  

În turneul de promovare pentru filmul său, Mircea Bravo a ajuns și la București. Și-a uat mireasa de mână și a scos-o la o plimbare cu autobuzul, pe linia lui 301. Însoțit de lăutari, a fost imediat încântat de reacția pasagerilor care s-au alăturat jocului mirelui și au ieșit și la o horă pe culoarul autobuzului, urându-le proaspeților însurăței numai lucruri de bine.

„Eu ador că sunt român și că trăiesc în România. Mi se pare că în țara asta sunt atât de multe subiecte pe care le poți exploata în filme, în videoclipuri, e un izvor nesfârșit pentru creație. Iar mie-mi place să mă pun în situații mai riscante, mai inconfortabile  S-a creat o atmosferă super mișto la care au contribuit toți pasagerii; cred că toată lumea ar fi dansat dacă am fi avut spațiu mai mare”, a mai spus Mircea Bravo.  

Filmările pentru „Nuntă pe bani” au avut loc la Cluj, pe parcursul a 23 de zile. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc. Distribuitorul filmului este compania Bravo Films, fiind cel de-al doilea lungmetraj de comedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net