Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mircea Bravo, comediantul care a fost recent implicat într-un accident de mașină

Ultima actualizare:

Mircea și Georgiana formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Deși pe comediant îl cunoaște o întreagă țară, nu foarte multe se știu despre viața lui personală, căci alege să nu-și expună atât de mult intimitățile, precum aleg alte vedete să o facă. 

Mircea Bravo și soția lui, Georgiana
Mircea Bravo și soția lui, Georgiana

Georgiana, soția lui Mircea Bravo este o femeie frumoasă și elegantă, dar extrem de discretă în apariții. Nu-și dorește să petreacă timp în lumina reflectoarelor, ea lucrând în învățământul universitar, după cum a declarat chiar cel care i-a devenit soț. 

Cum s-au cunoscut Mircea Bravo și Georgiana 

Tinerii îndrăgostiți au început o frumoasă poveste de dragoste în perioada pandemiei. S-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și au început să aibă sentimente reciproce. Mircea Bravo și Georgiana au decis să se căsătorească în vara anului 2022, la ceremonia restrânsă fiind prezente doar persoanele dragi lor, fiind un eveniment restrâns.

„Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, a spus Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe Youtube, cu puțin timp înaintea de căsătoria cu Georgiana.

Mircea Bravo a făcut accident de mașină 

La începutul acestei săptămâni, comediantul și alte trei persoane au fost victimele unui accident de mașină, în Bihor. 

„Pe data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost alertați prin intermediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, prin apelul la numărul de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor.

După primele investigații realizate de polițiștii rutieri din Beiuș, s-a constatat că incidentul rutier a implicat un singur autoturism, al cărui șofer, în circumstanțe ce urmează să fie stabilite în urma anchetei, pare să fi pierdut controlul asupra direcției, intrând pe sensul opus de circulație și lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice”, a comunicat IPJ Bihor în cursul zilei de luni.

La scurt timp după știrea teribilă, Mircea Bravo a ieșit în spațiul public cu un mesaj: 

„Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic”, a scris vloggerul. Acesta a precizat că maşina este avariată grav.

„Atât testul de alcoolemie, cât şi drug testul au ieşit negative. Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat şi a avut grijă de noi”, a mai transmis Mircea Bravo pe rețeaua de socializare menționată mai sus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net