Ce meserie are soția lui Mircea Bravo! Comediantul a dat-o de gol: «Nu câștigă mult»

Youtuber-ul Mircea Bravo, pe numele lui real Mircea Popa, s-a căsătorit de curând cu aleasa inimii sale, Georgiana. Tânăra nu este însă persoană publică, astfel că nu se cunosc foarte multe informații despre viața sa personală. De curând însă, cel care a făcut „lumină”, în cadrul unui podcast, a fost chiar Mircea, care a vorbit despre proaspăta lui soție, dezvăluind și cu ce se ocupă aceasta!

Ce meserie are Georgiana, soția lui Mircea Bravo Foto: Arhivă personală
Ce meserie are Georgiana, soția lui Mircea Bravo Foto: Arhivă personală

Mircea Bravo vorbește cu drag despre cea care i-a devenit soție, dezvăluind că s-a gândit să o includă și pe ea în proiectele sale din online, dacă va dori și ea acest lucru.

Vezi și cum a arătat evenimentul: Mircea Bravo s-a căsătorit! De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța, devenită vedetă pe net

Mircea Bravo a dezvăluit cu ce se ocupă soția lui

Georgiana este o tânără din Bistrița, iar ea și comediantul s-au cunoscut în perioada pandemiei, fiind dragoste la prima vedere, după cum recunoaște chiar el! Un prieten comun a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar de acolo e istorie...

De la mici mesaje și ieșiri s-a ajuns la o relație în toată regula, iar la mai bine de un an de când s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiți s-au decis să pășească și în fața altarului. 

Te-ar putea interesa și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

Nunta celor doi a avut loc la Cluj, orașul de unde este Mircea Bravo originar, iar primarul Emil Boc a fost cel care a oficiat căsătoria civilă. Se pare că Georgiana a urmat o facultate din Cluj-Napoca, iar în prezent activează drept profesoară în cadrul aceleiași unități de învățământ pe care a terminat-o.

Iubita mea e o fată la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă, e vorba despre ea..”, dezvăluia recent Mircea Bravo, cu ceva timp înainte să devină soț cu acte în regulă. 

După ce s-a căsătorit, Mircea Bravo a împărtășit și cu admiratorii săi din mediul online vestea, în stilul său caracteristic. „Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana… soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe rețelele de socializare, la scurt timp de la nuntă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net