Ce meserie are soția lui Mircea Bravo! Comediantul a dat-o de gol: «Nu câștigă mult»

Youtuber-ul Mircea Bravo, pe numele lui real Mircea Popa, s-a căsătorit de curând cu aleasa inimii sale, Georgiana. Tânăra nu este însă persoană publică, astfel că nu se cunosc foarte multe informații despre viața sa personală. De curând însă, cel care a făcut „lumină”, în cadrul unui podcast, a fost chiar Mircea, care a vorbit despre proaspăta lui soție, dezvăluind și cu ce se ocupă aceasta!

mircea bravo mire6 jpg
Ce meserie are Georgiana, soția lui Mircea Bravo Foto: Arhivă personală

Mircea Bravo vorbește cu drag despre cea care i-a devenit soție, dezvăluind că s-a gândit să o includă și pe ea în proiectele sale din online, dacă va dori și ea acest lucru.

Vezi și cum a arătat evenimentul: Mircea Bravo s-a căsătorit! De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța, devenită vedetă pe net

Mircea Bravo a dezvăluit cu ce se ocupă soția lui

Georgiana este o tânără din Bistrița, iar ea și comediantul s-au cunoscut în perioada pandemiei, fiind dragoste la prima vedere, după cum recunoaște chiar el! Un prieten comun a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar de acolo e istorie...

De la mici mesaje și ieșiri s-a ajuns la o relație în toată regula, iar la mai bine de un an de când s-au cunoscut, cei doi îndrăgostiți s-au decis să pășească și în fața altarului. 

stanga
dreapta
mircea bravo mire jpg
mircea bravo deschidere png
mircea bravo mire5 jpg
mircea bravo mire4 jpg
mircea bravo
mircea bravo bunica jpg

Te-ar putea interesa și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

Nunta celor doi a avut loc la Cluj, orașul de unde este Mircea Bravo originar, iar primarul Emil Boc a fost cel care a oficiat căsătoria civilă. Se pare că Georgiana a urmat o facultate din Cluj-Napoca, iar în prezent activează drept profesoară în cadrul aceleiași unități de învățământ pe care a terminat-o.

Iubita mea e o fată la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă, e vorba despre ea..”, dezvăluia recent Mircea Bravo, cu ceva timp înainte să devină soț cu acte în regulă. 

După ce s-a căsătorit, Mircea Bravo a împărtășit și cu admiratorii săi din mediul online vestea, în stilul său caracteristic. „Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana… soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe rețelele de socializare, la scurt timp de la nuntă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

piscina borcea pelinel jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg
rechini marea rosie2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
livia graur familie jpg
FotoJet jpg
foto2 viviana si fetele jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg