Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo

Celebra Maia Morgenstern și Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, s-au întâlnit în avion, în timp ce amândouă călătoreau dinspre Cluj. Actrița a postat pe contul de socializare două imagini adorabile alături de influencerița în vârstă de 73  de ani, bunica vloggerului Mircea Bravo. 

image
Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo

Maia Morgenstern și Tanti Lenuța din Chinteni au avut o întâlnire de ,,gradul zero", în timp ce se întorceau din Cluj, cu avionul. Celebra actriță a scenei românești și bunica vloggerului Mircea Bravo au călătorit împreună în aceeași cursă, care decolase din Cluj. Când Tanti Lenuța din Chinteni a zărit-o pe îndrăgita actriță, care a jucat «Patimile lui Christos», nu a putut să nu vină spre ea și să o salute.

Maia Morgenstern a fost, de asemenea, din cale a afară de bucuroasă că a fost abordată de o asemenea doamnă de ispravă, așa că și-a manifestat din plin entuziasmul de face câteva fotografii împreună. 

Citește și Maia Morgenstern, declarații emoționante despre ziua de naștere a fiicei: «Așa a venit Isadora, cu soare și speranță multă»!

Celebra actriță chiar a postat pe pagina ei de socializare imaginile de la frumoasa întâlnire cu Tanti Lenuța și chiar a scris o descriere sugestivă, prin care Maia Morgenstern și-a exprimat dragostea și respectul față de tot ceea ce este autentic românesc. 

,,No, iacătă-ne dară! De la Cluj!

Cu Taromu!

Vezi-ne! Mândre suntem! Faine, așe-i?!?

Bine-i?! Bine, da!!!", a scris Maia Morgenstern pe Facebook. 

image

Cine este de fapt Tanti Lenuța din Chinteni

Tanti Lenuța din Chinteni a devenit cunoscută publicului de pe social media, datorită clipurilor simpaticului influencer Mircea Bravo. Tanti Lenuța era o prezență foarte apreciată de fanii lui Mircea Bravo, așa că vloggerul a început să facă tot mai multe filmulețe, în care  îndrăgita bătrânică îl punea la punct pe influencer. 

Citește și VIDEO Tanti Lenuţa, bunicuţa care face recomandari rutiere pe Facebook

Cu toate acestea, Tanti Lenuța din Chinteni nu este de fapt bunica lui Mircea Bravo, iar clipurile de pe social media alături de vlogger nu sunt primele apariții în fața unui public. 

De fapt Tanti Lenuța este implicată în televiziune încă din 2004, pe când postul Look TV făcea emisiuni la Cluj și o cooptase și pe carismatica femeie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg