Maia Morgenstern, declarații emoționante despre ziua de naștere a fiicei: «Așa a venit Isadora, cu soare și speranță multă»!

#Exclusiv Click!

Maia Morgenstern are motive de bucurie! Joi, 21 aprilie, fiica sa cea mică, pe nume Ana Isadora, împlinește 19 ani. Actrița i-a transmis cele mai bune gânduri și prin intermediul rețelelor de socializare și ne-a dezvăluit cum va sărbători. 

Isadora, fiica cea mică a Maiei Morgenstern, a împlinit 19 ani pe 21 aprilie
Isadora, fiica cea mică a Maiei Morgenstern, a împlinit 19 ani pe 21 aprilie

Maia Morgenstern are trei copii, de care este nespus de mândră. Tudor Istodor și Cabiria Morgenstern au moștenit pasiunea pentru teatru și cinematografie a actriței, însă mezina familiei pare să fie fascinată de psihologie.

Contactată de Click!, Maia Morgenstern a dezvăluit că lucra pentru pelicula Patimile lui Iisus atunci când era însărcinată cu Isadora. În plus,actrița a subliniat că ziua de astăzi este dedicată sărbătoririi fiicei sale, dar și muncii pentru că, spre seară, va urca pe scenă pentru a juca într-o piesă de teatru din lirica evreiască.

Citește și: Fiica Maiei Morgenstern, transformată într-o adevărată femeie, la cei 19 ani!

„Este ziua fetiței mele și este o zi capricioasă, ca în fiecare an. Țin minte că în fiecare an de ziua ei veneau câteva zile tulburate, cu zăpadă, cu soare. Și apoi primăvara, viața, soarele, lumina speranța, toate intrau pe făgașul lor. Poate e patetic, dar așa a venit Isadora, cu soare și speranță multă, multă. O asteptam pe Isadora în timp ce lucram și în timp ce filmam cu Mel Gibson la "Patimile lui Iisus". Cum sărbătorim astăzi? Muncim avem un spectacol diseara din lirica evreiască, intitulat „«Păsări călătoare»", a declarat Maia Morgenstern, în exclusivitate pentru Click!

Maia Morgenstern are 59 de ani și trei copii din trei relații diferite. Dacă din punct de vedere profesional a cunoscut din plin succesul, sfera amoroasă nu a fost atât de armonioasă, însă în urma legăturilor avute, i-a adus pe lume pe Tudor Istodor, Cabria Morgenstern și Isodora Băltățescu. 

După 20 de ani de la divorțul de Claudiu Istodor, tatăl lui Tudor, Maia a decis să dea o nouă șansă relației. Împăcarea dintre ei a avut loc în anul 2020, iar povestea lor de iubire a fost reluată după două decenii. Isodora este fiica pe care îndrăgita actriță o are alături de medicul Dumitru Băltățescu, de care a divorțat în anul 2015, după un mariaj de 14 ani. 

Maia Morgenstern a fost agresată din cauza rolului pe care l-a interpretat în „Patimile lui Iisus"

Maia Morgenstern a interpretat rolul Fecioarei Maria în pelicula „Patimile lui Iisus", regizată în anul 2014 de către actorul Mel Gibson. Deși rolul a fost unul care i-a adus recunoașterea internațională, el a avut și consecințe negative asupra Maiei. Actrița a mărturisit că, în urmă cu mulți ani, a fost agresată pe stradă din pricina rolului pe care l-a interpretat. 

Vezi și: Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase 

„Mi-am simțit viața în pericol din cauza asta, am fost agresată și fizic, rămâne ce rămâne. Am fost zgâriată, scuipată pentru că am jucat în acel film. Și ce? Este în urmă, rămânem cu povestea despre acel film, cu felul în care ne-am pregătit pentru acel film", a povestit Maia Morgenstern. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net