Fiica Maiei Morgenstern, transformată într-o adevărată femeie, la cei 19 ani! Isadora Băltățescu este de-o frumusețe rară

Ultima actualizare:

Ziua de 21 aprilie este una specială pentru îndrăgita actriță Maia Morgenstern. Fiica cea mică a actriței împlinește 19 ani, iar vedeta a profitat de ocazie pentru a-i transmite cele mai bune gânduri și în mediul online. 

Isadora împlinește 18 ani pe 21 aprilie
Isadora împlinește 18 ani pe 21 aprilie

Viața Maiei Morgenstern a fost plină de suișuri și coborâșuri. Deși în sfera profesioanlă a avut parte de numeroase reușite, iar numele său a ajuns să fie cunoscut chiar și peste Ocean, nu se poate spune același lucru și despre viața personală. Actrița nu a avut noroc în dragoste, însă în urma relațiilor pe care le-a avut a devenit mama a trei copii de care este nespus de mândră. Tudor Istodor, Cabiria Morgenstern și Isadora Băltățeanu. 

Citește și: Fiica Maiei Morgenstern a terminat cu 10 pe linie Facultatea de Teatru

Joi, 21 aprilie, fiica cea mică a Maiei Morgenstern împlinește 19 ani. Actrița a distribuit mai multe fotografii în care apare adolescenta de o frumusețe răpitoare. În dreptul imaginilor Maia a scris la mulți ani. Postarea actriței a fost apreciată de mii de oameni, iar comentariile cu urări nu au întârziat să apară.

Contactată de Click!, Maia Morgenstern a vorbit despre ziua de naștere a fiicei și a avut o declarație emoționantă. Aici puteți citi cuvintele sensibile pe care Maia le-a adresat mezinei. 

Isadora a împlinit 19 ani pe 21 aprilie Sursă foto: Facebook Maia Morgenstern
Isadora a împlinit 19 ani pe 21 aprilie Sursă foto: Facebook Maia Morgenstern

Isadora Băltățeanu este fiica pe care Maia Morgenstern o are alături de doctorul Dumitru Băltățeanu, cu care a fost căsătorită între anii 2001 și 2015. Dacă Tudor și Cabiria au moștenit pasiunea mamei pentru cinematografie, nu este cazul și mezinei. Isadora pare să fie interesată mai mult de domeniul psihologiei. 

Maia Morgenstern alături de fiica sa, Isodora Băltățeanu Sursă: Facebook Maia Morgenstern
Maia Morgenstern alături de fiica sa, Isodora Băltățeanu Sursă: Facebook Maia Morgenstern

Maia Morgenstern vorbea cu emoție despre nașterea fiicei sale, Isadora. Actrița a adus-o pe lume atunci când avea 40 de ani și a etichetat sarcina ca fiind un act de curaj, ținând cont de vârsta pe care o avea la acea vreme. 

„Am avut curaj. Nu poate fi vorba de inconștiență fiindcă știam deja ce înseamnă să ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viață ți-l poate face și pe care tu poți să-l faci vieții”, declara Maia. 

Povestea de iubire dintre Maia Morgenstern și doctorul Dumitru Băltățeanu a durat 14 ani și a debutat departe de România, în Franța, în timp ce Maia se afla într-un turneu în Marseille. Conform relatărilor Maiei, atracția și conexiunea dintre ei a fost una aparte, foarte puternică. 

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, povestea Maia. 

Cabiria Morgenstern are 23 de ani și este fiica mijlocie a Maiei, rezultată din relația pe care a avut-o cu actorul Demeter Andras. Maia și Demeter nu s-au căsătorit niciodată, însă au păstrat relații de amiciție de dragul fiicei pe care o au împreună. Tânără este pasionată de cinematografie și a absolvit cu zece pe linie Facultatea de Teatru din Cluj-Napoca, în anul 2021. 

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au împăcat, după 20 de ani de la divorț 

Tudor Istodor este cel mai mare dintre copiii actriței. Tudor a urcat pe aceeași scenă cu părinții săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor și a impresionat prin talentul său. În 2007 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar. A jucat roluri în piese scrise de mari dramaturgi – Anton Cehov, George Bernard Shaw, William Shakespeare, Luigi Pirandello, Horace McCoy, David Mamet, Mario Diament.

Vezi și: Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au împăcat, după 20 de ani de la divorț

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au fost căsătoriți între anii 1983 și 1999, dar au decis să acorde încă o șansă relației lor în anul 2000.

„Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra-Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine. E foarte bine de lucrat cu Maia, atât pe scenă, cât şi la filmări, pentru că e foarte atentă, niciodată nu e plictisită şi asta îşi doreşte să facă, declara Claudiu Istodor", în anul 2020, confirmând împăcarea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net