VIDEO Maia Morgenstern, în videoclipul lui Airyen Vay. Actrița a fost fascinată de solistă și de mesajul piesei


    Maia Morgenstern joacă într-un videoclip al cărui mesaj este despre conflictul între generații
Maia Morgenstern joacă într-un videoclip al cărui mesaj este despre conflictul între generații

Maia Morgenstern a primit un nou rol într-un videoclip special. Maia Morgenstern joacă rolul mamei eroinei principale, interpretată de solista Airyen Vay, o tânăra româncă stabilită peste hotare. Solista vrea prin acest videoclip, la piesa "Breathe", să transmită tinerilor un mesaj important.

În videoclip, Airyen încurajează tinerii din toată lumea să-și facă vocea auzită. Mesajul rezonează cu siguranță cu toți ascultătorii, mai ales cei care în prezent se simt prinși în așteptările și convingerile celor din jur. Personajul principal al videoclipului, alături de Airyen, este actrița Maia Morgenstern (59 de ani). Cu „Breathe”, Airyen Vay își continuă obiceiul de a-și folosi muzica pentru a transmite mesaje puternice. De data aceasta, cântăreața încurajează generațiile tinere să-și facă vocea auzită și să facă tot ce este necesar pentru a realiza o schimbare pozitivă în lume.

Maia Morgenstern: "Între mine și Airyen a există o comunicare perfectă"

«Breathe» îi încurajează pe tineri să nu se lase sufocați de teama de a-i supăra pe ceilalți. Pentru a împărtăși mai bine mesajul puternic al acestei melodii, Airyen Vay a lucrat cu actrița Maia Morgenstern, care joacă rolul mamei solistei, care se luptă cu fiica ei rebelă să nu se ducă să protesteze.


    Maia Morgestern, încântată de colaborarea cu tânăra solistă
Maia Morgestern, încântată de colaborarea cu tânăra solistă

“Clipul muzical e o poveste. O poveste de viață adevărată, o întâmplare aproape obișnuită. Cu bune, cu rele. Conflictul între generații, situațiile limită, tensionate între părinți și copii. Sentimentul că nu te aude și, mai ales, nu te înțelege ființa cea mai apropiată: mama ta. Sau copilul tău. Senzația că strigătul de disperare sau de ajutor se topește, dispare fără urmă, fără ecou...parcă e purtat de vânt spulberat. Și te întrebi, îndurerat, confuz, când și cum s-a căscat prăpastia asta între tine și cei dragi? De ce? Cum a fost posibil? Cine e vinovat? Cine are dreptate? Cine suferă cel mai tare? Oare mai există o șansă, o cale de comunicare? Poate doar dragostea, încrederea mai pot salva ceva? Nu, nu putem și nu trebuie să devenim alții decât suntem...Poate doar să ne oprim o clipă, să-l ascultăm și pe celălalt? Da, știu, o să-mi spuneți că ați mai auzit povestea asta de zeci de ori. Poate chiar așa este, poate de aceea acest film, clip este atât de adevărat. De sincer. De aproape. Între mine și Airyen a există o comunicare perfectă. Sincronizare ideală. Empatie. Concret? Am reușit să ne înțelegem foarte bine, să facem un schimb de idei la modul cel mai creativ. O înțelegere bazată pe respect și admirație. Iar acestea nu pot fi decât reciproce”, spune Maia Morgenstern.

Airyen Vay: "Am scris refrenul acum 2 ani în mijlocul unui atac de panică"

La rândul ei solista spune: „Am scris refrenul acestui cântec acum 2 ani în mijlocul unui atac de panică. Eram singură și nu știam ce să fac, așa că am început să cânt, ca să mă liniștesc. Inspirația pentru versuri a venit la începutul acestui an și așa s-a născut cântecul”. "Breathe” se găsește acum pe toate platformele muzicale globale, inclusiv Apple Music, Spotify și Amazon Music. În plus, fanii pot viziona videoclipul muzical oficial „Breathe” direct pe YouTube. Poate cel mai ambițios proiect al ei de până acum, Airyen Vay speră că „Breathe” îi poate inspiră pe ascultători să aducă schimbări pozitive în lume.

Airyen Vay e născută în Botoșani, dar trăiește în Los Angeles

„Breathe” a fost creat de o echipă impresionantă de oameni talentați, inclusiv versuri și muzică de Airyen Vay însăși. Douglas Martung a produs cântecul, mixing engineer, Derek Ali și master engineer, Chris Gehringer. Airyen Vay este născută în Botoșani, România, și în prezent locuiește în Los Angeles, California. Clipul a fost filmat cu ajutorul celor de Loops Production și a fost filmat la Castel Film Studios în București. Ca tânără artistă pop/R&B ea a început deja să-și facă un nume cu single-uri de succes precum „SAY” (2019) și „Love Me Like You’re High” (2021). Airyen Vay nu se teme niciodată să-și folosească muzică pentru a vorbi despre problemele mondiale presante și despre teme de iubire, egalitate și pace interioară.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png