Poftiți în garsoniera de 11 mp! Mircea Bravo a vizitat locuința minusculă din Cluj

Ultima actualizare:

Zilele trecute, toată lumea vorbea despre garsoniera de 11 metri pătrați, din Cluj, care în cele din urmă a fost închiriată pentru suma de 180 de euro. Motiv de glume și de comentarii delicioase, locuința a fost vizitată recent de celebrul vlogger Mircea Bravo.

image

Mircea Bravo, celebrul youtuber urmărit de peste 1 milion de oameni, a făcut turul celei mai comentate garsoniere din România, după cea a lui Dani Oțil, acolo unde matinalul s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Este vorba despre garsoniera din Cluj, cât o cutie de chibrituri, care săptâmâna trecută era disponibilă pentru închiriere, la prețul de 200 de euro negociabil. Locuința a generat un val de glume savuroase pe Internet și, în cele din urmă, s-a închiriat cu suma de 180 de euro, după cum Click! a scris aici.

"La o oră după ce am publicat anunțul, garsoniera a fost închiriată"

Mircea Bravo a trecut pragul garsonierei însoțit de Antonia  Boja, agentul imobiliar care s-a ocupat de anunț. „La o oră după ce am publicat anunţul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnişoară”, a spus acesta, citat de Adevărul.ro.

Mircea Bravo l-a întrebat pe agent de ce crede că s-a viralizat garsoniera cu de 11 metri pătrați: „În general, proprietăţile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilit. Estetic, arată peste medie”, a spus acesta despre garsoniera cu canapea galben-muștar.

Băieții au făcut turul garsonierei și au terminat repede, evident, căci cei 11 metri pătrați includ celebra canapea galbenă, o măsuță, mobilă de bucătărie, un frigider pentru o persoană, cuptor electric, un televizor mic, un dulap și cam atât.

Cele mai bune glume despre garsoniera de 11 metri pătrați

Vedete, jurnaliști, influenceri, oameni obișnuiți, cu toții au comentat în online, în ziua în care anunțul cu garsoniera din Cluj a fost făcut public.

„Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!”, a reacționat  Ministerului Afacerilor de Interne.

„Nici pentru videochat nu ajunge spațiul”, a scris cineva pe pagina agenției imobiliare.

„Sunt femeie și am venit să zic ce mică e”, a scris o internaută.

„Dacă ma duc la wc și uit sa iau telefonul, nu-i problema: întind mana după el”.

„Nici nu trebuie să încui ușa, o blochezi cu picioarele după ce te întinzi pe canapea”.

„Se poate ridica din easy box?”, a mai menționat un internaut.

„În sfârșit una strâmtă”, a scris altă persoană.

„Se poate adapta în cavou? Întreb pentru mamaie”, scrie Livius Ionescu, fost jurnalist și antreprenor în domeniul imobiliarelor.

„Dacă vă spun că aici se ascunde Elodia, o să ziceți ca e Cioacă. Deci așa arată o izoletă la interior”, a scris Adina Lăcătușu, reporter Neatza.

„Pare casa în care locuiesc emoticoanele, dar încap maximum două. Oricine poate folosi baia chiar din sufragerie”, scrie jurnalistul Adrian Georgescu.

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net