Mircea Bravo s-a căsătorit! De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța, devenită vedetă pe net

Mircea Bravo a renunțat la burlăcie! Ziua de 16 iunie a fost una cu adevărat importantă și plină de emoții pentru simpaticul comediant. A îmbrăcat costumul de mire și s-a căsătorit cu iubita lui, o tânără din Bistrița. 

Mircea Bravo s-a căsătorit Sursă foto: Bob Rădulescu
Mircea Bravo s-a căsătorit Sursă foto: Bob Rădulescu

Mircea Bravo a anunțat în urmăc cu o săptămână că se va căsători și iată că nu a pierdut deloc timpul. Joi, 16 iunie, a avut loc ceremonie, în Cluj-Napoca. Așa cum era de așteptat, de la petrecere nu lipsit nici bunica comediantului, Tanti Lenuța, femeia care este adesea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube. 

image

Citește și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru!

Despre cea care i-a câștigat inima lui Mircea nu se cunosc prea multe detalii, el preferând să păstreze secretul asupra identității femeii care l-a convins să renunțe la burlăcie. Cu toate acestea, prietenii l-au dat de gol și au distribuit imagini de la petrecere. Soția lui Mircea este o tânără din Bistrița, cu trăsături fine și o frumusețe naturală. 

Mircea Bravo are 33 de ani și este orgininar din Beclean. A terminat Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, însă niciodată nu a profesat în domeniu. A devenit cunoscut datorită sketch-urilor amuzantee pe care le distribuie pe canalul de Youtube, care în prezent este urmărit de peste un milion de oameni. 

Vezi și: Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu bunica lui Mircea Bravo 

Mircea nu a avut o viață lipsită de griji 

Înainte de a deveni faimos și a câștiga bani frumoși din activitatea de pe Internet, Mircea Bravo nu a avut o viață lipsită de griji. Din contră! Comediantul a povestit că, ani întregi, nu a avut finanțele necesare pentru a merge la dentist și a-și repara un dintre pe care a reușit să îl ciobească într-o noapte de excese bahice! 

„Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar.

Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, ne-a povestit Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net