Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Acum este pe val pe Internet! Filmulețele sale virale cu farse l-au făcut celebru și i-au adus bani frumoși în conturi. Pe vremea când nu era celebru, Mircea Bravo n-avea bani nici de dentist. Comendiantul a stat știrb șase ani!

cub mircea bravo png

Are 33 de ani și este originar din Beclean. Mircea Bravo a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, să profeseze ca avocat. Tânărul s-a dedicat comediei pe Internet și a ajuns, astfel, faimos peste noapte!

Mircea Bravo a început prin a face filmulețe cu farse, care au devenit mai apoi virale pe Internet. Între timp, tânărul comediant a evoluat, trecând chiar la scenete amuzante. Mircea a colaborat și cu actori cunoscuți de la noi și a reușit să pună în scenă sketch-uri. A ajuns, peste nopate, extrem de popular, clipurile postate de el strângând  milioane de vizualizări. Nici ofertele pentru reclame nu l-au ocolit.

Cum și-a pierdut dintele la beție?!

Mircea Bravo face acum bani frumoși din videoclipurile sale devenite virale, care se bazează pe realitatea din România. Așa se face că tânărul și-a pus și dantura din banii câștigați nesperat de repede. Mircea ne-a povestit cum a ajuns să aibă probleme cu dinții după o beție în forță la mare, la Mamaia.

Comendiantul a rămas fără un dinte și a stat știrb vreo șase ani, pentru simplu că nu avea bani nici să-și înlocuiască dintele pierdut. Acum poartă aparat dentar. 

„Am făcut bani din Internet și mi-am pus aparat dentar!”

Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar.

Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, a povestit comendiantul, pentru Click!, amintindu-și una dintre bețiile sale memorabile, de pe vremea când era doar un adolescent rebel.

Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, este unul dintre cei mai în vogă influenceri și comedianți din România. Tânărul influencer e vedetă în mediul on-line, cu peste un milion de abonați pe YouTube. Mircea a devenit viral prin celebrele sale videoclipuri cu „bunica”, interpretată de Tanti Lenuța din Chinteni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net