Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

Acum este pe val pe Internet! Filmulețele sale virale cu farse l-au făcut celebru și i-au adus bani frumoși în conturi. Pe vremea când nu era celebru, Mircea Bravo n-avea bani nici de dentist. Comendiantul a stat știrb șase ani!

cub mircea bravo png

Are 33 de ani și este originar din Beclean. Mircea Bravo a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, să profeseze ca avocat. Tânărul s-a dedicat comediei pe Internet și a ajuns, astfel, faimos peste noapte!

stanga
dreapta
mircea bravo 9 jpg
mircea bravo la mare JPG
mircea bravo2 jpg
mircea bravo bunica jpg
mircea bravo foto captura video mircea bravo
bunica alegeri europarlamentare foto mircea bravo
mircea bravo 1 jpeg
mircea bravo tanc exercitii militare nato foto arhiva personala

Mircea Bravo a început prin a face filmulețe cu farse, care au devenit mai apoi virale pe Internet. Între timp, tânărul comediant a evoluat, trecând chiar la scenete amuzante. Mircea a colaborat și cu actori cunoscuți de la noi și a reușit să pună în scenă sketch-uri. A ajuns, peste nopate, extrem de popular, clipurile postate de el strângând  milioane de vizualizări. Nici ofertele pentru reclame nu l-au ocolit.

Cum și-a pierdut dintele la beție?!

Mircea Bravo face acum bani frumoși din videoclipurile sale devenite virale, care se bazează pe realitatea din România. Așa se face că tânărul și-a pus și dantura din banii câștigați nesperat de repede. Mircea ne-a povestit cum a ajuns să aibă probleme cu dinții după o beție în forță la mare, la Mamaia.

Comendiantul a rămas fără un dinte și a stat știrb vreo șase ani, pentru simplu că nu avea bani nici să-și înlocuiască dintele pierdut. Acum poartă aparat dentar. 

„Am făcut bani din Internet și mi-am pus aparat dentar!”

Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar.

Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, a povestit comendiantul, pentru Click!, amintindu-și una dintre bețiile sale memorabile, de pe vremea când era doar un adolescent rebel.

Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, este unul dintre cei mai în vogă influenceri și comedianți din România. Tânărul influencer e vedetă în mediul on-line, cu peste un milion de abonați pe YouTube. Mircea a devenit viral prin celebrele sale videoclipuri cu „bunica”, interpretată de Tanti Lenuța din Chinteni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg