Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după ce s-a căsătorit! «În stânga e soția mea»

Mircea Bravo a îmbrăcat joi, 16 iunie, costumul de mire, ducând-o pe aleasa inimii lui, Georgiana, în fața altarului. Ziua a fost una plină de emoții pentru comediant, astfel că abia a doua zi acesta a apucat să se adreseze și comunității sale în legătură cu marele eveniment din viața personală.

image
Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după ce s-a căsătorit Foto: Facebook

Mircea Bravo a publicat în mediul online primele declarații după ce a devenit soț cu acte în regulă. Îndrăgitul youtuber a scris câteva rânduri în stilul caracteristic, adresându-i-se comunității sale de pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de mulți admiratori.

Citește și: Mircea Bravo s-a căsătorit! De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța, devenită vedetă pe net

stanga
dreapta
mircea bravo mire6 jpg
mircea bravo mire5 jpg
mircea bravo mire1 jpg
mircea bravo mire2 jpg
mircea bravo mire jpg
mircea bravo mire7 jpg
mircea bravo mire4 jpg
mircea bravo
mircea bravo

Mircea Bravo, primele declarații după ce s-a căsătorit 

Alături de o poză în care apare alături de soția lui, Georgiană, o tânără din Bistrița, Mircea Bravo le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune și „casă de piatră”. Așa cum era de așteptat, Mircea și-a început mesajul și cu o mică glumă.

Vezi și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana...soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe contul personal de Facebook.

Mircea Bravo ironizează nunțile pe internet!

Recent, comediantul a publicat în mediul online și un filmuleț autoironic am putea spune acum, denumit „Când te atacă nunțile”, în care glumește pe seama acestor evenimente, care se adună în special în perioada verii. „Eu am 9 nunți vara asta”, „Eu am 10!”, spun doi dintre actori, în timp ce Mircea Bravo a replicat: „Știți ce înseamnă asta?! Adio concediu!” 

„Ne-ar trebui niște costume pentru o ocazie nefericită”, a mai spus Mircea, în timp ce vânzătoarea magazinului îl întreabă: „Pentru înmormântare?”. „Mai rău, nuntă!”, a fost răspunsul comediantului.

Cum a arătat nunta lui Mircea Bravo

Marele eveniment a avut loc în Cluj-Napoca, iar de la petrecere a fost nelipsită, așa cum era de așteptat, și deja celebra Tanti Lenuța, bunica fericitului mire, care apare adesea în clipurile pe care Mircea Bravo le crează. 

Tanti Lenuța nu a renunțat la batic nici pe ringul de dans, spre deliciul celor prezenți, pozându-se mândră lângă nepotul său și Georgiana, proaspăta lui soție. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre tânăra care i-a devenit soție lui Mircea, aceasta nefiind „în lumina reflectoarelor” precum partenerul ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp