Mircea Bravo dă din nou lovitura în cinematografie! După „Mirciulică”, urmează cea mai tare comedie românească

La un an distanță de la premiera în cinematografe a filmului său de debut, Mirciulică, actorul și vloggerul clujean Mircea Bravo, alături de Bunica, vor lansa în cinematografe pelicula „Nuntă pe bani”, o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan, despre care ne-a povestit, în exclusivitate, câteva detalii.

O noua poveste cu Mircea Bravo și Bunica
O noua poveste cu Mircea Bravo și Bunica

Se anunță cea mai tare comedie românească!

Click! a stat de vorbă cu Mircea Bravo și a aflat noi detalii despre proiectul lui.

„Să filmez lângă Bunica e o plăcere, mai ales că există mereu un element surpriză. Mai bagă un cuvânt de la ea, o expresie, dar până la urmă asta e farmecul ei și asta face totul neașteptat de distractiv. Bunica e mereu în centrul atenției. În filmul “Nuntă pe Bani” o să vedeți o nuntă reală, ba chiar mai multe nunți și o să cânte și Carmen Chindriș. Dar e o nuntă cu peripeții, cu multe întâmplări neașteptate, cu întorsături de situație. Cel mai bine e să veniți la cinema pe 10 octombrie să vedeți ce se întâmplă cu mirele și mireasa”, spune Mircea Bravo, exclusiv pentru Click!.

Mircea Bravo va juca într-un nou film
Mircea Bravo va juca într-un nou film

Noua producție marca Bravo Films va avea premiera în cinematografe în 10 octombrie și îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care nu se ferește să facă public acest lucru. Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă.

Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

„Nuntă pe bani este o producție mult mai mare, căreia i-am acordat mai mult timp de pregătire și pentru care am lucrat alături de mulți oameni cu experiență în industria de film. Reacția publicului care a venit în număr atât de mare la prima noastră comedie ne-a motivat să mergem mai departe și să să facem un nou film pentru spectatorii noștri. Suntem siguri că atunci când iubești ceea ce faci și crezi în poveste, transmiți mai departe de ecran această energie. La noi la filmări a fost multă bună dispoziție cu toate că s-a muncit foarte intens. Sunteți așadar invitați cu toții la cinema, din 10 octombrie, la cea mai mare nuntă din România ” – a declarat Mircea.

Mircea Bravo și Bunica nu sunt rude
Mircea Bravo și Bunica nu sunt rude

Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.

Afișul noului film cu Mircea Bravo
Afișul noului film cu Mircea Bravo

Pe 10 octombrie aflăm doar la cinema dacă Mircea și partenera lui, Alexandra (Alexandra Spătărelu), vor fi împreună la bine și la rău sau combinațiile îi vor despărți.

Posterul filmului este realizat de celebra casă internațională de trailere Good Hands, multipremiată la Golden Trailer Awards. Distribuitorul filmului este compania Bravo Films.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
banner sonia trifan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net