Mircea Bravo spune totul despre soție: „Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore în viața ... ”

#Exclusiv Click!

Mircea Bravo trece printr-o perioadă extrem de frumoasă din viața lui! Celebrul influencer care are un succes neașteptat în mediul online s-a lansat recent și pe piața cinematografică. Și asta nu este tot! Tânărul artist s-a și însurat vara aceasta cu aleasa inimii sale și totul a fost de bun augur, căci e foarte fericit.

Mircea Bravo s-a căsătorit. Cum e viața de om însurat?

Mircea Bravo și-a deschis sufletul în fața reporterilor Click!, așa că ne-a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui de când s-a însurat cu Georgiana, o tânără din Bistrița cu opt ani mai mică decât el, de meserie profesoară, pe care o cunoaște de doar un an. Discret din fire, YouTuber-ul ne-a dezvăluit mici secrete din viața sa de cuplu. 

 „Îmi place viață de căsnicie. Am observat cum prioritățile se schimbă, perspectivele se schimbă, dar într-un mod constructiv. Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore în viața profesională. Mă simt, per total, un om mai împlinit.”, a declarat Mircea Bravo, pentru Click!.

Talentatul YouTuber a regizat un film în care e și actor. De fapt, chiar rolul principal!

Mircea Bravo ne-a vorbit și despre filmul „Mirciulică”, film ce urmează să apară în toate cinematografele din țară pe data de 7 octombrie 2022.

„Nu pot să îți zic că m-am așteptat de la început la succesul pe care îl am acum. Cumva mi-am reglat pe parcurs așteptările în funcție de feedback-ul pe care l-am primit de la public. Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că de mic mi-a plăcut să fiu în centrul atenție, dar nu acesta a fost scopul în sine”, a declarat Mircea Bravo, pentru Click!.

Vezi și: Primele declarații ale lui Mircea Bravo după ce s-a căsătorit! «În stânga e soția mea»

Mircea Bravo: „Relația cu tanti Lenuța este valoroasă pentru mine”

Mircea Bravo face echipă perfectă cu Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută drept „Bunica lui Mircea Bravo” în mediul online. Ce nu știe multă lume e că bunica face parte din producția comediei “Mirciulică”. Până la urmă, tanti Lenuța chiar nu putea lipsi din film.

„Cu Tanti Lenuța mă înțeleg foarte bine, e ca parte din familie, o simt ca pe bunica mea. Avem o legătură foarte apropiată. Nu pot să zic că mă ceartă, mai degrabă îmi oferă sfaturi de viață. E foarte valoroasă pentru mine această relație”, a declarat Mircea Bravo, pentru Click!.

Mai citește și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

Mircea Bravo și succesul cu tanti Lenuța

Tanti Lenuța din Chinteni a devenit cunoscută publicului de pe social media datorită clipurilor realizate de simpaticul influencer Mircea Bravo. Tanti Lenuța era o prezență foarte apreciată de fanii lui Mircea Bravo, așa că vloggerul a început să facă tot mai multe filmulețe în care  îndrăgita bătrânică îl pune la punct pe influencer.

Cu toate astea, Tanti Lenuța din Chinteni nu este de fapt bunica lui Mircea Bravo, iar clipurile de pe social media alături de vlogger nu sunt primele apariții în fața unui public. De fapt, tanti Lenuța este implicată în televiziune încă din 2004, pe când postul Look TV făcea emisiuni la Cluj și o cooptase și pe carismatica femeie.

Mircea Bravo este unul dintre cei mai apreciați influenceri, mai exact vloggeri, căci s-a lansat în urmă cu mai bine de 10 ani pe Youtube. În prezent, e urmărit de sute de mii de fani pe Facebook, Instagram, Tik Tok sau YouTube. În vârstă de 35 de ani, Mircea Bravo s-a născut în Beclean, județul Cluj. A terminat facultatea în Cluj Napoca, însă drumul lui a avut alt parcurs față de ceea ce a studiat.

„Am început acest proiect într-o zi de 16 octombrie, în 2014, eram convins încă de atunci că voi reuşi. Într-o primă fază, timp de un an, am fost ceva mai agresiv, am mers pe farse pentru a deveni cunoscut. 

Am apelat la fel de fel de scene care au provocat discuţii vii în mediul online: am intrat într-un mall îmbrăcat în scutece, am făcut farse cu poliţişti, preoţi sau taximetrişti. Într-o zi am fost şi bătut de un om căruia i-am făcut o farsă. În timp am ajuns să fiu cunoscut de poliţiştii din toată ţara, pentru că au fost anunţaţi să nu cadă în plasa mea”, a povestit Mircea Bravo, într-o discuţie cu Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
cub andi moisescu png
cub codruta filip png
cub monica anghel png
foto1 copii crisanB jpg
cub anda calin png
cub miki k pital png