VIDEO Mircea Bravo va juca într-o comedie de senzație! Când se lansează producția

Ultima actualizare:

Mircea Bravo a anunțat o surpriză de proporții pentru fanii săi. Vloggerul lansează un film de lungmetraj, o comedie, în care va deține rolul principal. Producția va avea premiera abia în octombrie, dar îndrăgitul influencerul a postat deja trailerul, în care oferă publicului câteva secvențe inedite. 

Mircea Bravo va juca într-o comedie de senzație! Când se lansează producția
Mircea Bravo va juca într-o comedie de senzație! Când se lansează producția

Mircea Bravo își așteaptă fanii la film! Este vorba despre noua comedie, în care joacă rolul principal, intitulată «Mirciulică», ce va putea fi vizionată de fanii săi și nu numai, în toate cinematografele din țară, începând din 7 octombrie.

Citește și: Ce meserie are soția lui Mircea Bravo! Comediantul a dat-o de gol: «Nu câștigă mult»

Vloggerul îl va interpreta pe Mircea, un tânăr din provincie, care își încearcă norocul la Capitală, însă lucrurile nu merg tocmai conform planului, așa că este nevoit să se întoarcă acasă, la părinți. 

Aventura și întâmplările amuzante se țin lanț în noua producție, ce-l are pe Mircea Bravo ca protagonist și care a fost regizată de Cristian Ilișuan.

,,Acum e testul prieteniei noastre. Vreau să văd câți dintre voi îmi sunteți chiar prieteni adevărați și veniți fizic să vedeți primul nostru film în cinema. Vă pup și aștept să ne vedem", a declarat Mircea Bravo pe platforma de YouTube. 

Vezi și: Mircea Bravo s-a căsătorit! De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța, devenită vedetă pe net

Mircea Bravo s-a însurat. Primele declarații ale vloggerului

În viața lui Mircea Bravo a avut loc, recent, un eveniment deosebit de important, vloggerul s-a căsătorit cu iubita sa, Georgiana. Comediantul a fost copleșit de emoții în ziua cea mare și a împărtășit, desigur, fanilor de pe social-media, câteva gânduri despre cum se simte ca bărbat însurat. 

Nu rata nici: Mircea Bravo s-a căsătorit! De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța, devenită vedetă pe net

Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana...soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe contul personal de Facebook.

Faptul că Mircea Bravo a devenit «băiat de casă» nu înseamnă că glumele lui vor deveni mai puțin acide. Comediantul nu a ezitat să facă un filmuleț în care ironizează nunțile. Clipul se numeșete ,,Când te atacă nunțile", iar Mircea glumește pe seama acestor evenimente, care devin o obligație de sezon, pe timpul verii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net