Schimbare în viața soției lui Mircea Bravo, care este profesoară la Universitate

#Exclusiv Click!

Mircea Bravo (33 de ani) s-a căsătorit în 2022, așa că perioada a fost de bun augur pentru el. Influencerul este fericit alături de Georgiana, o profesoară ce predă la Universitate în Cluj, care urmează să facă o schimbare importantă în viața ei. Într-un interviu pentru Click!, actorul a povestit și despre care mai e relația cu tanti Lenuța.

Soția lui Mircea Bravo, schimbare importantă în viața ei

Georgiana urmează să circule pe stradă în calitate de conducător auto, căci face școala de șoferi, așa că Mircea își încurajează soția în direcția asta. Nu de alta, dar dacă partenera de viață are permis, poate să mai tragă și el câte un păhărel.

Citește și: Mircea Bravo s-a căsătorit! De la nuntă nu a lipsit Tanti Lenuța, devenită vedetă pe net

„Eu sunt un copil foarte, foarte cuminte! Sunt soțul ideal, sunt cuminte, rușinos...exact ce trebuie pe lângă casa omului. Soția mea este profesoară la Universitate. Acum o să dea de permis să devină șofer. I-am zis că, numai bine, atunci când mergem undeva pot să beau și eu ceva și ea să conducă mașina. Într-o zi m-a întrebat într-o intersecție cine are prioritate și i-am spus că nu mai știu pentru că noi am ajuns să facem lucrurile, atunci când suntem la volan, pe feelling (n.r.pe sentiment).”, a spus, pentru Click!, Mircea Bravo.

Influencerul ne-a mai spus că face naveta din Capitală la Cluj și invers, asta pentru că trebuie să fie prezent la diferite evenimente, însă și pentru colaborări pe partea de content video sau chiar și în zona de actorie. Știți că Mircea Bravo a lansat recent un film, iar anul ce urmează îl va produce și al doilea.

Mai vezi și: Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo

“Mirciulică” nu se lasă cu una cu două și își dorește să fie perseverent pe plan profesional, așa că urmează nouă comedie de succes tuturor românilor în cinematografele din România.

„Anul viitor o să apară al doilea film, “Nuntă pe bani” care cred că o să fie foarte gustat pentru că este despre un om care urăște nunțile cum urâm toți nunțile să fim sinceri. Cred că o să fie foarte plăcut de oameni. În luna octombrie, anul viitor, o să îl lansăm.”, a mai spus Mircea Bravo, pentru Click!.

Relație specială cu tanti Lenuța

Tanti Lenuța și Mircea Bravo au colaborări în ultima perioadă de succes! Cei doi au lucrat împreună, în ultima perioadă, pentru filmul cinematografic “Mirciulică”, reclame TV, dar și pentru diferite proiecte pe care le-au postat pe Youtube și au devenit virale în timp. 

Iată și: Poftiți în garsoniera de 11 mp! Mircea Bravo a vizitat locuința minusculă din Cluj

 „Acum sunt în delegație plecat de acasă. Cum tatăl meu pleca prin deplasare prin țară, așa plec eu plec de la Cluj în București, în delegație. Bunica (n.r – tanti Lenuța) este foarte bine. Mergem împreună sâmbătă să tăiem porcul. Este pregătită să vină Sărbătorile cu prăjituri, cu carne, cu de toate. Am fost invitați la Baia Mare, la Muzeul Satului, și o să tăiem porcul acolo.

Ne înțelegem foarte bine. Mi-am dat seama că nu am vorbit cu ea de trei zile și puțin mă simt vinovat pentru că avem o relație foarte apropiată, avem grijă unul de celălalt și suntem mai mult decât colaboratori. Clar suntem o familie!”, ne-a povestit, săptămâna trecută, Mircea Bravo pentru Click!.

Mai vezi și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

Click! spune

Mircea Bravo este un tânăr din Beclean, Cluj. Comediantul a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a profesat ca avocat. “Mirciulică” a ales să se dedice în totalitate comediei pe internet încă din facultate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!